banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
  

Her yaş gurubundan, çocuklara yönelik geliştirilen projeler ile adından sık sık söz ettiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yıl içinde gerçekleştirilen sosyal ve kültürel aktivitelere ek yaz ayında da yeni projelere imza atıyor.

Tiyatro, sinema ve çocuk korosu eğitimlerinin yanı sıra yaz aylarında okulların kapanması ile belediye kreşinde hizmete açılacak olan Yaz Okulları projesinin yanı sıra Yaz Spor Okulları hizmetini de gerçekleştiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlardan tam not aldı.

 

Başkan Tollu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Gençlerimizi ve çocuklarımızı önemsiyor, onların gelişimine katkı sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Attığımız adımlarla eğitimlerini desteklediğimiz gibi kültür, sanat ve spor alanında gerçekleştirdiğimiz aktiviteler ile de çocuklarımızın hem fiziki hem ruhsal dünyalarının gelişimine katkı sunuyoruz. Tek amacımız, onları her yönden kendini geliştirmiş bireyler olarak yetiştirmek” ifadelerini dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol