Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ELBİSTANSPOR EVİNDE 4 ATTI
TFF Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta mücadele eden Elbistanspor, 23. Hafta maçında kendi sahasında konuk ettiği Adıyaman temsilcisi Adıayaman Belediyespor’a gol yağdırdı. Maçın hemen başında Ahmet Özen’le 1-0 öne geçen kırmızı-beyazlılar rakibini ablukaya aldı ve gol yağdırdı. Müsabakayı başından sonuna kadar üstün götüren temsilcimizde günün ve maçın adamı ise Gökhan Cabael oldu. Ahmet Özen’le başlayan gol akını Gökhan’la devam etti. Gökhan Cabael rakip kaleye 3 gol bırakarak hattrick yaptı.

Geçtiğimiz haftayı BAY geçtiği için dinlenen ve çalışan kırmızı-beyazlılar oynadıkları futbolla beğeni toplarken ileriki haftalar için de umut verdiler. Kurt hoca İhsan İdukut’un öğrencileri 24. Hafta maçında Yurtbaşıspor’a konuk olacaklar. Elbistanspor bu hafta kendi sahasında aldığı 3 puanla puanını 25’e yükselti ve puan cetvelinde 9’ncu sıraya yükseldi. Yurtbaşıspor ise Siverekspor’dan tam tamına 12 gol yiyerek sezonun en çok gol yiyen takımı oldu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol