Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ÇOKKESER; BANDIRMASPOR’U YENMELİYİZ !

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, Bandırmaspor karşılaşmasını kaybetmek istemediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, Bandırmaspor karşılaşmasını kaybetmek istemediklerini söyledi. Kırmızı-beyazlı ekip, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını 12 Şubat Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Çokkeser, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Bandırmaspor ile final maçına çıkacaklarını ifade etti. Bu karşılaşmada taraftara büyük görev düştüğünü hatırlatan Çokkeser, şunları kaydetti: "Artık son 9 haftaya girdik. Takımın havası ve durumu belli. Elimizden geldiği kadar futbolcularımızı motivasyon, fiziksel ve taktiksel olarak maça hazırlamaya çalışıyoruz. Bandırmaspor karşılaşmasını kaybetmek istemiyoruz. Çünkü puan sıralamasında yarıştığımız bir takımla karşılaşacağız."

Çokkeser, futbolcularının sahaya çıkıp mücadele ederek gerekli olan neticeyi alacaklarına inandığını vurguladı. Bundan sonraki maçlarda taraftarın çok büyük desteğine ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getiren Çokkeser, "Çünkü bizim destek gücümüz taraftarlarımızdır. Taraftarımızdan başka hiç kimsemiz yok. 90 dakika sabırla oynayıp galip gelmek zorundayız" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol