banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

BERTİZSPOR KULÜBÜ BAŞKANI FATİH YILDIZ’DAN GÜREŞ YORUMU

Ve yine ben şaşkınlık içinde, hayretler içinde bir ahalinin güreş sevgisine ve misafir ağırlama yarışına bir kez daha tanıklık ediyorum.

Kimi anlatayım, Şehirden güreş izlemeye gelenlerimi, yoksa benim gönlü yüce hemşehrilerimin ev sahipliğini mi, tıklım tıklım dolu sahayı mı, dışarıda kalan binlerce insanımızı mı,

Dünyanın yedinci harikası desem az geleceğini düşündüğüm Kabarcık üzümünün, yarışmasını mı. O lezzete dayanamayan ucundan kıyısından hetifleyen güzel insanlarımızı mı.

Neyi anlatayım,

Her şeyin daha iyisinin yapılabildiği, çok güzel örneklerin sergilendiği dünyamızda, bazı eksiklikleri hâlâ beceremediğimizi mi, hata arayan gözlerimi, eleştirmek için fırsat kollayanları mı,

Hayır bunları anlatmayalım, bu güreş organizasyonunu düzenleyenlere teşekkür ederek başlayalım diyorum.

1988 yılında festivale dönüştürülmesine vesile olan Bekir Eryılmaz ve Boyalı köyü ahalisine teşekkür edelim. Nasıl bir yürek nasıl bir gözü karalık.

Düşünün dağ yolu açılmamış, daracık yollar güreş sahası yok, sadece bir meydan. Şehirden binlerce insan davet ediliyor, cumartesi evlerde yatırılıyor, yediriliyor, içiriliyor ve ertesi gün güreşler yapılıyor.

Aklım almıyor, o yüzden teşekkür ediyorum yüzlerce binlerce kere teşekkür ediyorum.

Bu gün güreşlere giderken gördük ki yollar genişlemiş, mucur asfalt dökülmüş, Boyalı sahamız temiz ve bakımlı. Biliyoruz ki bu icraatlar güreş sayesinde, bu güreşler yapıldıkça yollarımızın standardı daha da yükselecektir.

Boyalı halkını gayretlerinden ve çabalarından dolayı kutluyorum.

İnşallah diğer köylerimize de örnek olurlar.

Bir teşekkür yeter mi Boyalı köyü muhtarı Eyup Cavdar’a aslında uzun uzun anlatmak lazım, hizmetini, gayretini sakinliğini, misafirperverligini, teşekkür ederim muhtarım çektiğin yüke şahidim.

Teşekkür edelim, evimin kapısı açık binleri misafir ederim diyen koca yürekli sayın Fahri Yaşar’a

Teşekkürler basın mensuplarına, Teşekkürler davetimize icabet eden tüm dostlara, Teşekkürler belediye başkanımıza, tesekkürler belediye görevlilerine Teşekkürler meclis üyelerimize, Teşekkürler evlerini bizlere açan Bekir Eryılmaz ve Necati Eryılmaz beylere

Teşekkürler siyasetçilerimize , il ilçe başkanlarımıza, Teşekkürler güvenliğimizi sağlayan jandarma ekiplerimize,

Teşekkürler emniyet müdürümüze, teşekkürler rektör yardımcımıza, valimize, komutanımıza,

Teşekkürler milli eğitim müdürlerimize, teşekkürler Gençlik ve Spor il müdürümüze, Teşekkürler emeği geçenlere

Fatih Yıldız - Bertiz Spor Kulübü Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol