Öne Çıkanlar BAŞKAN ERKOÇ; YOLLARIMIZI MODERNİZE EDİYORUZ SANİBEY BARAJI ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU SİZİ KAFEMİZE BEKLİYORUZ! resim engelli

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN EROĞLU, SPOR DİPLOMASİSİ PANELİNDE

Spor ve sorunlarının tartışıldığı, önerilerin kabul gördüğü Türkiye’de ve Dünyada Spor Diplomasisi Panel, 2 Aralık Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli himayesinde gerçekleşti.

MHP Parti Genel Merkezinde düzenlenen panele, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti İzmir Milletvekili Muharrem Kasapoğlu, MHP Spor Komisyonu Başkanı İbrahim Özbay, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr.Şeref Eroğlu, teknik direktör Mustafa Denizli, akademisyenler, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

ŞEREF EROĞLU’NDAN TEŞEKKÜR!

Sporun ve sorunlarının masaya yatırıldığı panel için düşüncelerini ifade eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı, hemşehrimiz, ata sporumuzun yüz akı Dr. Şeref Eroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli himayesindeki panelin spor camiası ve Türk güreşi adına verimli geçtiğini söylerken, kıymetli  katılımcılara teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol