Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ ANLATILDI TÜRKİYE GENELİ 5 BİN 801 KİŞİYİ ELEDİ sornu GÖKSUN TAZİYE EVİNE KAVUŞUYOR KILIÇ; HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK

Bu haber kez okundu.

ANDIRIN İLÇEMİZ DE TAMAMLANAN FUTBOL SAHASI TESLİM ALINDI
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI tesisler Şube Müdürü Mehmet Ali ÇİFTÇİOĞLU ile birlikte yapımı tamamlanan Futbol sahasının teslimi için andırın ilçemize gitti.

Andırın İlçemize yapımı tamamlanan tesis içerisinde ,sentetik futbol sahası, soyunma odaları ,ışıklandırma,tribünü ile  hazır hale getirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI ilçelerimizdeki tesisleşmelerimiz tamamlanarak devam ediyor,bunlardan bir tanesi de Andırın İlçemize kazandırılan ve hizmete sunulan sentetik çim yüzeyli futbol sahası oldu bu tesisimiz  Andırın İlçemizdeki Gençlerimizin daha sağlıklı spor yapmalarına vesile olacak böyle bir tesisin Andırın İlçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.Tesisin geçici kabul törenine Andırın Kaymakamımız Alper ÇİFÇİ,Andırın Belediye Başkanı TEZCAN Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili Halil İbrahim DOĞAN da katıldı. 


 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1566