banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

YERLİ VE MİLLİ PARTİ'DEN İKTİDARA ÇAĞRI: "ÖĞRENCİYKEN İKİ LOKMA EKMEK VERİN!"

"Mezun olunca iş vermiyorsunuz bari öğrenciyken iki lokma ekmek verin!" diyerek sözlerine başlayan Mutlu, "Devletimiz büyüktür, çocuklarımıza sağlanacak gıda desteğinde bulunmasını talep ediyoruz." şeklinde konuştu.

YMP Genel Başkanı Mutlu, okul kantinlerindeki gıda maddelerinin yarısının devlet tarafından karşılanmasını önererek, "İlaç desteklerinde nasıl bir sübvansiyon sağlanıyorsa, okul kantinlerinde de aynı desteği bekliyoruz." dedi.

Genel Başkan Mutlu, eğer bu sübvansiyon gerçekleştirilemezse, kantinlerin kiralanmasının sona erdirilmesini ve okul müdürlüklerinin doğrudan kantinleri işletmesini önerdi. Böylece okulların doğrudan daha uygun fiyata gıda maddesi alabileceğini ve maliyetine öğrencilere sunabileceğini belirtti.

YMP'nin bu konuda attığı adım, milyonlarca öğrenci ve ailesi tarafından olumlu karşılandı. Genel Başkan Mutlu, "Koltuk kavgalarıyla meşgul olan diğer partilere sesleniyoruz; çocuklarımızın bir damla gözyaşı için bütün koltuklar kurban olsun!" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Yerli ve Milli Parti'nin eğitim ve öğrenci hakları konusundaki duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol