Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

YERELDEKİ 6’LI MASAYA LATİF ÖZTÜRK EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Millet İttifakını oluşturan muhalif kanattan Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ilk toplantıda seçim stratejisi ve seçimde nelerin yapılması gerektiğine dair fikir alış-verişleri gündeme geldi, masaya yatırıldı, seçimin yol güzergahı istişaresinde bulunuldu.

Biz Birlikte güçlüyüz!’ sloganı ile çıkılan yolda toplantıya CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Mehmet Çarman, İYİ Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av. Fatih Öztürk, DEVA Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Salih Dökme yanında Saadet Partisi ve Demokrat Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcılarının katıldılar.

Belirlenen seçim takvimine kadar partilerin Genel Başkanlarınca oluşturulan ve kamuoyunda 6’lı masa olarak tabir edilen buluşmalar8ın aynısının yerelde de hareket edeceğini, geleceğin siyasetini ve şehrin siyasi konumunu dizayn edeceklerini söyleyen ve ilki gerçekleştirilen toplantıya ev sahipliği yapan Başkan Latif Öztürk, bu toplantıların millet ittifakı partilerine ve şehrimize hayırlı olması dilek ve temennisinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol