Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI AYDOĞAR’IN BAYRAM ZİYARETLERİ

Sağlık teşkilatının bayramını kutlayan Milletvekili adayı Aydoğar, “Herzaman olduğu gibi Asrın Felaketinde de dimdik ayakta duran, kendi dertlerini unutup milletin yaralarını sarmaya koşan sağlık çalışanları ile Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Ek Hizmet Binasında bayramlaştık. Bu vesile ile tüm kahraman sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramını kutlarım.” Dedi.

Polis teşkilatını unutmayan ve Kayseri yolu üzerindeki polis noktasını ziyaret ederek polis ekipleri ile de bayramlaşan Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, “Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı polis kardeşlerimizle Kayseri Yolu Çevrime Noktasında bayramlaştık. Bu vesile ile tüm Polis Teşkilatımızın bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım.” İfadelerini kutladı.

Milletvekili adayı Aydoğar, Esnafları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Esnaftan destek istedi.

Kahramanmaraş’ın kanaat önderleri ile de bir araya gelen ve onlarla da bayramlaşan milletvekili  Aydoğar,   “İlimizin kanaat önderleri ile bir araya geldik. Hem sohbet ettik hem de bayramlaştık. Çok güzel tecrübeler edindik. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde destek istedik”

Muhammed Aydoğar,  seçim çalışmaları kapsamında hem ziyaretlerine hem de bayramlaşmaya devam ediyor. Aydoğar, halkın kendisine gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol