Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

YARIN AK PARTİ OLMAYACAK!
 Bu bağlamda, çalışmaları hakkında bilgi vermek, basın aracılığı ile kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Saffron Otel’de kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş teşkilatı, seçim startını verdiklerini açıkladı.

BBP hareketinin basınla tanışma ve istişare toplantısında konuşan BBP merkez ilçe başkanı Ali Kıvrak, şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasi kişiliği hakkında övgü dolu cümleler sarfetti, “Yitik düştüğü yerde aranır,  bayrak düştüğü yerde kaldırılır” diyerek davaya ve merhum liderine olan sevgisini sadakatini dile getirirken, yaklaşık 4 yıl önce helikopter kazasında şehiti düşen merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına Necip Fazıl Kültür Merkezinde bir anma programı gerçekleştireceklerini belirterek, herkesi bu panele davet etti.


BBP HAREKETİNİ YOK SAYDILAR, AMA SAYAMAYACAKLAR!

Bu iddialı cümleyi de sarfeden İl Başkanı, sigortacı Alparslan Kutsal, BBP’de öyle bir yapı, öyle güçlü bir çatı var ki, bunu kurmak için örgütlenmeleri gerektiğini söyledi. Kutsal ayrıca, iktidarın BBP’yi yok saydığını, yok saymaya çalıştıklarının da altını çizerek şunları söyledi; “Yutkunsak da, cesaretle doğruları söylemek zorundayız. Bunu ancak biz söyleriz. Bizim lobilerimiz, satın alınmış medyamız yok. bunlarla birlikte olmaktansa, milletin yanında, millet için kaybetmeyi göze alan bir siyasi anlayış sahibiyiz” dedi, ana kent yanında kurulacak iki  merkez ilçe belediye başkanlığı için aday çıkartacaklarına da vurgu yaptı, yerel seçimler arefesinde hiçbir siyasi parti ile birleşmek, ortak aday çıkartmak ve ortak hareket etmek gibi bir  düşüncelerinin bulunmadığını kaydetti.

YARIN AK PARTİ OLMAYACAK!

Bu iddialı cümleyi yine sarfeden İl Başkanı Kutsal idi. “Ama BBP hep var oldu, hep olacaktır. Partimize biri sempati var, teveccüh var, biz de bunu oya tahvil etmeye çalışacağız. Biz partimizi dernek gibi yönetmek yerine, parti gibi yönetmek istiyoruz. Bizim gençlik hareketimizi de var. Seçim için yola çıktık, artık kimse bizi bu yoldan alıkoyamaz. Bu iktidar mutlaka gidecek, yarın AK Parti olmayacak. Lakin BBP dün vardı, bugün de var, yarın da var olacak. Lobilerden çok, belirli güçlerin desteğinden ve satılık medyadan çok, arkalarında inanmış bir neslin olduğunu biliyoruz. Biz millet için varız, o sahte desteklerle var olmak yerine, millet için kaybetmeyi göze alırız. Çünkü biz insanların önüne başarabilecekleri hedef koyuyoruz” diye konuştu.


BİZİMKİSİ BİR TAVIR HAREKETİ

Kendilerinin denenmediğini, ancak h aklın kendilerini denemekte fayda olduğuna dikkat çeken başkan Kutsal, çıkışlarının bir tavır hareketi olduğuna vurgu yaptı, kadro sıkıntılarının bulunmadığını da belirterek, yerel yönetimlere gelince sıra belediyeyi de eleştirdi, “Abuk sabuk heykeller yapıyorlar. Kentsel dönüşüm derken, Tekke derken, daha kaç tane Tekke yarattılar, yaratılmasına göz yumdular!” diye konuştu ve önümüzdeki hafta önce merkez ilçe, akabinde de ilçe kongreleri ile seçim sürecini tamamlayacaklarını ifade etti.


SORULARI CEVAPLANDIRDI…

Konuşmaların ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını cevaplandıran Başkan Kutsal, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’nin; “Bir önceki seçimlerde partinizden bazıları belde belediye başkanı seçildi, ancak onlara sahip çıkamadınız, o belde belediye başkanları da başka partilere, özellikle iktidar partisine geçtiler, bu konuda ne diyorsunuz” deyince, cevabı şu oldu; “Bu onların tercihi. Güya hizmet alamadıklarını söylediler bahane olarak, acaba AK Partiye geçtikten sonra ne kadar hizmet aldılar, bu tartışılır. Bizler o insanların çok da izzetli, çok da şerefli olduklarına inanmıyoruz” şeklinde cevap verdi. Arakasından da yaklaşık 4 ay önce görevlendirme ile partide emanet masa, emanet sandalye ile basın toplantısı yaptıklarını, şimdiki mali durumlarının ne olduğu şeklindeki soruya ise, “Artık zenginiz, Allaha şükürler olsun, kendi masamızı, sandalyemizi aldık!” dedi.

KİMSEDEN KORKUMUZ YOK!

Yine bir basın mensubunun, “Çok sivri çıkışlarının var ve iktidarı eleştiriyorsunuz, siz de esnafsınız, yarın kapınıza maliyecilerin, vergi denetmenlerin gelmesinden korkmuyor musunuz?” şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi; “Hayır, kimseden korkumuz yok. biz geldiğimiz yeri de, bugünkü konumuzu da biliyoruz. Dönek olmaya,  fırıldak olmaya gerek yok! Dönekler, fırıldaklar korksun!”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol