Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ÜNAL VE RAMAZANOĞLU’NDAN ERDEM TEKSTİL ZİYARETİ
 Erdem Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Büyükerzurumlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şirketleri hakkında bilgi verdi. Büyükerzurumlu ''İplik sektöründe 1200 kişiye istihdam sağlıyoruz,40 milyon doları ihracat olmak üzere toplamda 140 milyon dolar ciroya ulaştık. Kaliteli üretim yapmak için inovasyona önem vermek gerekiyor. Ar-Ge yatırımlarımız sayesinde katma değeri yüksek iplik çeşitlerine yöneldik.Biz hem bunu yapıyoruz hem de yaptığımız eğitimlerle personelimizin kendilerini geliştirmelerini sağlıyoruz'' şeklinde konuştu. Erdem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Büyükerzurumlu,ülkedeki siyasal ve ekonomik istikrardan memnun olduklarını,bunun işadamlarının uzun vadeli yatırım yapmalarını sağladığını kendilerinin de farklı sektörlere yatırım yapmaya yöneldiklerini, Kılılı'da inşaatı devam eden Kipaş Holding bünyesindeki Kağıt Fabrikası yatırımları ile  çelik mutfak eşya yatırımlarının devam ettiğini söyledi.Büyükerzurumlu,daha geniş yatırımlar için Islah OSB sürecinin  ve Tomsuklu OSB'de arazi tahsisi ve altyapı işlerinin yapılmasının bir an önce tamamlanması ve 5084 sayılı kanundaki SGK desteğinin 5. ve 6. bölgedeki şehirler için en az 3 yıl daha uzatılması konularında Milletvekillerinden destek istedi.



AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Yıldırım Ramazanoğlu da Kahramanmaraş sanayisinin her geçen gün büyüdüğünü işadamlarının yatırım yapacak arazi ihtiyaçlarının karşılanması için Islah OSB ve Tomsuklu OSB kurulması işlerinin Bakanlık nezdinde en kısa sürede sonuçlanması için çaba gösterdiklerini, bunun için de Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'den tam destek aldıklarını,SGK teşviğinin   uzatılması konusunda da çalışma yapıldığını söylediler.


Milletvekillerinin ziyaretine AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay da katıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol