banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÜLKEDE MİLLİ REFLEKS KALMADI
 Pazarcık belediyesi konferans salonunda gerçekleşen ilçe kongresinde, ilk sözü MHP İl Başkanvekili Ali Uyan aldı.

Uyan, iktidarı eleştirdi, ülkenin bölünme aşamasına geldiğine dikkat çekerek, cumhurbaşkanlığı sarayı ve israfını gündeme taşıdı.

Adana eski Milletvekili Adnan Fatin Özdemir'in divan başkanlığı, yaptığı kongrede, MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu da, MHP kongrelerinin bayram ve şölen havasında geçtiğini, akabinde ise Türkiye'nin zor günler geçirdiğinin altını çizerek, tüm kesimlerin özellikle çiftçilerin sıkıntılı günler geçirdiğine vurgu yaptı.

Dedeoğlu;  “IMF'ye borcumuz bitti diyorlar, doğru bitti. Ama nasıl bitti, ülkenin stratejik yatırımlarını sattınız, üreten, istihdam sağlayan fabrikaları, limanları, barajları ve kurumları sattınız” diye yüklendi, birlik ve beraberliğe genel seçim öncesi partilerinin çok ihtiyacı olduğunu yineledi, ülkede eşi ve benzeri görülmemiş bir rüşvet ve yolsuzluk hadiseleri yaşandığına işaret ederek, “Bakanların evlerinde kasalarda paralar çıkıyor. Sıfırlanıyor. İstifaları isteniyor, dışlanıyorlar, yargılanma sürecine gelince de yayın yasağı koyduruyorlar. Düşünün, yolsuzlukları araştırmak için bile komisyon kurulamadı uzun süre, çünkü sıkıştılar, halk duymasın, bilmesin istemesin dediler” ifadesini kullandı.

Milletvekili Dedeoğlu, yolsuzlukları araştıran savcı v e polislerin görevden alındığını da belirterek, ne yapsalar mızrağın çuvala sığmayacağı görüşünü ileri sürdü, sonra da milletvekili döneminde neler yaptığının örneklerini sergiledi. Son olarak da, 'Pazarcık'ın ve Maraş'ın sahibi yok' cümlesini kullandı, arkasından da “Aslında sahibi var. Pazarcık ve Maraş'ın sahibi MHP'dir, bizleriz, sizlersiniz” diye konuştu.

Mevcut ilçe başkanı iken yeniden güven tazeleyen Ali Kaykı ise, iktidara olan endişe ve kaygılarını belirterek, ülkenin bölünmeye doğru hızla yol aldığını, insanların yarınlarından endişe ettiğini söyledi.

Divan Başkanı Adnan Fatin Özdemir ise; AK Parti iktidarı döneminde, ülkede milli refleksin kalmadığını iddia etti, hükümetin orduyu, askeri, savcıyı, hakimi, ve bürokrasiyi pasifize ve refüze ettiğini söyledi, refleks olarak da son kale MHP, son komutan da Devlet Bahçeli'dir ifadesini kullandı.

Özdemir, partilileri birleşmeye, güçlü olmaya ve dayanışmaya çağırdı, “herkes nefsini ayaklar altına alacak ve nefsine sahip çıkacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, tek liste ile gidilen genel kurulda, Ali Kaykı, delegelerin tercih ve teveccühüne bir kere daha mazhar olan isim oldu.

Kongreye, İl Başkanlığına ismi geçen İşadamı Rafet Küsmüş ve ekibi de tam kadro katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol