Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TELBİSOĞLU; YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAR

Kahramanmaraş ismiyle müsemma olan kırmızı biberi dünyaya servis yaparak şehrin ismini duyuran iş İnsanı Harita Mühendisi Emin Tanın Telbisoğlu, şehrin yeniden inşasında bir tuğla koyabilmek için Milletvekili aday adaylığına müracaat etti. Adaylık müracaat formunu İl Başkanlığına teslim eden Telbisoğlu, geleceğe dair umut verdi.

Depremin ilk anından itibaren Kahramanmaraş’ta bulunarak hemşerilerinin yardımına koşan Telbisoğlu; “6 Şubat şehrimizde ve hayatımızda milat oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ” yiğit düştüğü yerden kalkar ” düsturuyla, yeniden milli mücadele ruhuyla, sevginin gücüyle birbirimize sarılarak yaralarımızı sarmak, istiklal ve istikbalimizi muhafaza azmiyle yeniden Türkiye heyecanıyla çıktığımız bu yolda Allah cc yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Bu kadim memleketin sevgi, güven, umut, birlik ve beraberlikle ayağa kalkacağını da belirten Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Harita Mühendisi Emin Tanın Telbisoğlu, Ak Partinin 14 Mayıs’taki seçimlerde daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğine inandığını, bu gücün de Kahramanmaraş’ın inşasında daha çok hissedileceğini dile getirdi. Telbisoğlu, “Bu memleketin sokaklarında büyüdük, anılarımız, sevdiklerimizi belki kaybettik ama çocuklarımız için geleceğe güvenle bakmamız gerekiyor. Memleketimizin yine sokaklarında, caddelerinde anılarımızı yeniden canlandırmak, sevdiklerimizle karşılaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol