Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

SİYASET, UZUN SOLUKLU MARATON

Kendisinin de 18 yaşında İstanbul’da AK Parti’de siyasete katıldığını, bu güne kadar hep perde arkasında önemli icraatlardı bulunduğunu söyleyen Arif Saim Akıncı; “Bu gün memleketime hizmet için yola çıktım. Sırf memleketime hizmet için dört yıl önce İstanbul’da ticari hayatımı bırakıp, Kahramanmaraş’ta devam ettirmeye başladım. Milletvekilliği listesinde yer alsam da almasam da hizmetlerime, hem ticari olarak, hem de partimin çatısı altında devam edeceğim. Siyaset uzun soluklu bir maraton” diye konuştu.

GÖKSUN’U TURİZME AÇACAĞIM

En büyük hedefinin Kahramanmaraş’ı turizmde hak ettiği yere getirmek olduğunu ifade eden Akıncı; “Ben aslen Göksunluyum. Ve Göksun’un bende ayrı bir yeri var. İlçemizde büyük bir turizm potansiyeli var fakat bu güne kadar değerlendirilmemiş. Benim en büyük arzum Göksun’u turizme açmak. Maalesef ilçemizde genç nüfusun göçü söz konusu. Çünkü iş imkanı yok. Hal böyle olunca insanlar doğduğu yerde doymuyor ve gurbete gitmek zorunda kalıyorlar. Göksun ilçemizi turizme açtığımız zaman, diğer sektörlerde hızla gelişecek ve yatırımlar gelmeye başlayacak. Bunun yanı sıra istihdam sağlanacak ve insanımız doğduğu yerde doyacak. Sevdiklerinden ayrılmayacaklar” dedi.

Göksun’a ayrı bir özlem ve sevgi beslediğini ifade eden Akıncı, bunun yanı sıra tüm Kahramanmaraş’a hizmet için yola çıktığını ve projelerinin hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasette gençlerin önünü açmasının önemli bir adım olduğunu vurgulayan Akıncı, gençlerin memleket meselelerine daha duyarlı ve projeler üreten nesil haline geldiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SiyasetUZUN SOLUKLU MARATON

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol