banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MUZAFFER TAŞÇI (İŞBİLİR) MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

Hatırlanacağı üzere, daha önceki dönemlerde 2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayı olan, esnaflığın hafızası Muzaffer Taşçı, bu şehre hizmet borcu olduğunu belirterek, AK Partiden milletvekilliği aday adaylığı sürecine katılan bir başka isim oldu.

Aday adaylığı için başvuru formunu dolduran, özgeçmişinde ‘Ben de sizin gibi, sizden biriyim!’  diyen halk adamı, gönül adamı Taşçı (İşbilir), geçmişte MÜSİAD gibi ciddi ve duyarlı bir sivil toplum kuruluşunda da görev almış, toplumsal ve manevi değerlere önem veren isim olarak dikkat çekerken, hayırseverlilik yarışında da en önde giden isimlerden biri olarak biliniyor.

BU ŞEHRİN TİCARETEN VE SİYASETEN HAFIZASI

MÜSİAD’ın kurucu üyeleri arasında bulunmak ve 10 yıl görev almak yanında, şehrimizin ilk yöresel ürünlerini imalatını ve pazarlanmasını memleketimizin en köşe başı yerlerinde tanıtma ve pazarlama yapma konusundaki gayreti kadar, Ticaret ve Sanayi Odasında da 2 dönem meclis üyeliği yaptı.

Eski bir eğitimci olan iş insanı Taşçı, “12 yaşından beri ticaretin içinde oldum. Krizlerden etkilensek de, çok şükür dimdik ayakta kalmayı başardık. Yani damdan düştük ama ölmedik. Bizim bu şehre hizmet etmek gibi manevi bir borcumuz var, bu borcu sonuna kadar ödemek için bu kez milletvekili aday adayı olma kararı aldım.

Rabbim utandırmasın. Şehrimize, insanlarımıza hizmeti seviyorum. Başarılı olacağıma da inanıyorum!” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol