banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

MUSTAFA DİZİBÜYÜK’ÜN YENİ ADRESİ; MİLLİ YOL PARTİSİ

Bundan böyle tüm zamanını, enerjisini ve siyasi tecrübesini Milli Yol Partisi için değerlendireceğini söyleyen Mustafa Dizibüyük, partisi tarafından Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan adayı gösterildi.

Milli Yol Partisinin kurucusu Remzi Çayır’ın Kahramanmaraşlı olmasının tercih konusunda en önemli bir etken olduğunu, MYP’nin iktidarı hedefleyen bir  siyasi irade olduğunu söyleyen MYP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Adayı Mustafa Dizibüyük, “İktidarı isteyen bir partide aday gösterilmek benim için büyük onur. Bundan böyle tüm zamanımı, enerjimi MYP için harcayacağım. Zira benim bu şehre, bu bölgeye borcum var. Projelerimle, altyapım ile bu borcu bu kadim ilçeye ödemek için yola çıktım!” ifadesini kullandı.

SİZLERİN GÖZÜ, KULAĞI OLACAK BAŞKAN OLACAĞIM

31 Mart 2024 mahalli seçimleri için Milli Yol Partisinden Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı gösterilen Dizibüyük, “Dulkadiroğlu kadim ve hizmete aç bir ilçe. Biz bir hazinenin üzerinde yaşıyoruz. Yerin altında hazine yatarken, ne yazık ki gün yüzüne çıkartılamadı, insanlar tarihi ile yüzleşemedi. Başkan seçildiğimde ilçenin ihya ve inşası için bütün çabamı ortaya koymak için iyi niyetle yola çıktım. Bana inanan, güvenen ve oy veren insanların yüzünü yere eğdirmeyecek, kara çıkartmayacağım. Halkımın desteğini bekliyorum!” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol