banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

MURAT KAPAN MARAŞ CHP ADAYI MI?
 Uzun zamandır Maraş’ta CHP adına çok fazla bir hareketlenme olmadığını hep birlikte gözlüyorduk ama son bir aydır diğer partilerde olduğu gibi Maraş CHP de toplantılar yapmaya, açıklamalar yapmaya, kısaca hareketlenmeye başladı.

Mutlaka bunda yaklaşan seçimlerin etkisi olsa gerek diye düşünüyoruz, bu bağlamda bizlerde CHP adına muhtemel Milletvekili “aday adaylarını” araştırmaya, soruşturmaya, bulduklarımızla da konuşmaya çalıştık.

Bunlardan birisi de Murat Kapan.

Murat Kapan, 2011 genel seçimlerinde Maraş 4. Sıra CHP Milletvekili adayı idi, hala hafızalarımızda o dönem partisi ve seçim bilgesinde yaptığı başarılı çalışmaları ile biliniyor.

ADAY GÖSTERİLMEYE LAYIK OLABİLMEK

Kendisine telefonla ulaştığımız Murat Kapan’a sorduk  “Aday olacak mısınız?” diye, işte bize verdiği cevap;  

“Benim düşüncem birisinin aday olması değil o kişinin örgütü tarafından şehrinde aday olmaya layık görülmesi,  parti örgütü tarafından aday olarak gösterilmesi ile mümkün olmasıdır. Aday olmak değil  adaylaştırılmak doğrudur, peki kim aday yapar  tabiî ki parti örgütü adaylaştırır.

Maraş’taki gençlerimiz, kadınlarımız ve CHP örgüt emekçilerimizin onurlu mücadelesi ile seçimler kazanılır,  başarı böyle gelir. O zaman adayın seçiminde parti örgütü söz sahibi olmalı ki, aday çıktıktan sonrada adayının arkasından destek verebilsin,  çalışma yapabilsin.

Ben Maraş’ta partimin yani CHP’nin başarılı olmasını istiyorum. Ayrıca partimin de ötesinde Ülkemizin aydınlığa çıkmasını istiyorum.

Yaklaşan bu seçimlerde CHP’nin öncelikle Maraş’ta başarılı olmasını, ardından Türkiye’de CHP’yi iktidara taşımasını ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmayı hedef olarak görmeliyiz. Bu genel seçimler bir dönüm noktasıdır, bu genel seçimler sen-ben kavgasının yapılacağı seçimler değildir. CHP tüzüğünde açık olarak belirtilmiş ön seçim şartları vardır umarım Maraş’ta ön seçim yapılır ve partimiz oluşacak bu heyecanla iktidara yürür.”

Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi bu görüşme telefonla yapıldı, anlaşılan yakın zamanda Maraş siyasetinde Murat Kapan ismini daha çok duyacağız, bizler de kendisine görüşlerini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol