Öne Çıkanlar SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye baskan BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

MİS KELEBEK, ‘BİR OLURSAK BİZ OLURUZ!’

Mis Kelebek Kılıçaslan, yürekli, cesur çıkışları, şehre dair başarı hikayeleri kadar, proje üretme konusundaki yeterliliği ile yakın zamanda şehrin parlayan yıldızı haline gelmişti.

Doğukent Namık Kemal mahalleri Karaziyaret Mahallesi dahil olmak üzere depremin ilk gününden itibaren sürekli gıda, battaniye, çocuk bezi, hijyen malzemeleri, soba dağıtımı yapmış Mis Kelebek, Arkeoloji Derneği yöneticileri, üyeleri ve hobidaşlarım dediği defineci ve yeraltı görüntüleme işleri yapan arkadaşları ve olmazsa olmaz milletvekili adayı olduğu güç birliği partisi yönetimi ve Parti Genel Başkanı Ali Karnap beyle koordineli ve istişareli bir şekilde mücadele veriyor.

Sözü enerji dolu, yürekli ve şehre dair başarı hikayeleri yazmaya niyetli ve azimli Mis Kelebek Kılıçaslan’a bırakıyoruz; ‘Genel Başkanımız sayın Ali Karnap ile görüşmemizde, Allah razı olsun herkesten desteklerini esirgemedikleri için diyor ve sözlerine devam ediyor. Mis Kelebek Arkeoloji Derneği olarak Tekerek Çarşıda Çılgın Tantunicide her gün ortalama 1000/1500 kişiye yemek veriyoruz. Bu organizasyonda en büyük destekçilerimizden biri Meba Yufka Oğuz Bağrıaçık beye desteklerinden dolayı teşekkürü borç biliyorum.

Ayrıca Kahramanmaraş Valiliği ve Afad’a çok teşekkür ediyorum destek ve yardımlarından dolayı. Sayın Genel Başkanımız Ali Karnap’a çok teşekkür ediyorum. Şehrimizi yeniden hep birlikte inşaa edeceğiz, güzel günler bizi bekliyor diyor’ milletvvekili adayı Mis Kelebek Kılıçaslan.

BİR OLURSAK BİZ OLURUZ SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK

Söz yine Kılıçaslan’da;

Kahramanmaraş’ımız mücadele ediyoruz, siyaset ideoloji gütmeden bütün Kahramanmaraşlı hemşerilerimizden destek bekliyorum. Depremde çok sevdiğimiz eş dost akrabamızı kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, yaralılara Allah’tan şifa diliyorum.’

MİS KELEBEK KILIÇASLAN KİMDİR?

Tekke doğumlu, Selimiye mahallesinden eski adıyla Araplı köyünden bir değer bir Maraş evladı bilmeyenler için depremde çok defa çayını kahvesini içtiğimiz oturup muhabbet ettiğimiz Kristal sitesindeki iş yeri yıkılmış Genel Başkanı olduğu dernek binası yıkılmış parti binası yıkılmış deposu yıkılmış ticari olarak büyük zararı var ama umut dolu gözlerle canımız sağ çok şükür diyen biri.

‘Bir olursak biz oluruz!’ diyor, tebessüm ederek sıfırdan yeniden başlayacağız diyor.

Mis Kelebek Kılıçaslan, enerjisini, heyecanını bu şehre ve insanlara vakfetmeye hazır iş kadını.

Avrupa basınında bile kendinden, hizmetlerinden ve projelerinden söz ettirmiş başarılı bir iş kadını ve anne.

Biz de kendisine siyasi ve iş hayatında başarılar diliyoruz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol