banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MHP’NİN ŞEKER GİBİ BAŞKANI OLDU
 Milletvekili Mesut Dedeoğlu 12 yıllık iktidarlık döneminde Ak Partinin ülkeyi bölücü terör örgütünün sınırlarımızda cirit attığı anayasanın ihlal edildiği ve bayrağımızın değersizleştirilmeye çalıştığı bir ortamın oluştuğu dönem olarak nitelendirirken şu açıklamaları yaptı: “Türkiye gerçekten çok zor günler geçiriyor. Ak parti iktidarı ülkeyi 36 etnik parçaya böldü. 12 yıllık iktidarlık döneminde oluşturdukları bu gurupları biz ilk kez duyduk. Kendilerince ülkede insanlar mutlu, ama kendilerine oy veren yüzde elli mutlu olabilir ama geride kalan yüzde ellik kısım mutsuz. Ülkemizde PKK teröristleri cirit atıyor, tel örgülerini aşıp karakolda bayrak indiriyor askerlerimize izin vermiyorlar ki müdahale etsin elimizi kolumuzu bağladılar. Bir diğer konu da Kahramanmaraş’ın sahipsizliği konusu, bizim şehrimize yapılan hizmetler ortada.” dedi.

N.F. K. Kültür Merkezindeki kongre divan seçimi ve il başkanı Ali Uyan’ın konuşmasıyla başladı; “Bu kongrenin vatanımıza milletimize ve tüm Onikişubat İlçemize hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu açıdan göreve gelecek arkadaşlarımızın çok zor ve engebelidir. Tabi bu zorlukları ve engelleri hep birlikte tek yürek olup aşacağız” diye konuştu.

ADAYLARDAN BİRLİK-BERABERLİK MESAJI

Onikişubat İlçe Başkanlığı adaylarından Mehmet Dizibüyük ve Oktay Azkara bu önemli demokratik sınavdan yüz akıyla çıkılacağını söylerken, ayrıştırmak isteyenlere prim vermeyeceklerini belirttiler.

Daha ilk günden itibaren, seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılan aday Mehmet Şeker de adaletsiz saraylardan, değersiz yalnızlıklardan itibarsız şahsiyetsizlerden, nepotizme batmış yöneticilerden Allah’ın ayetlerini kullanarak dalga geçenlerden, kendisi ayakkabı kutularında paraları götürürken eli öpülesi şehit babalarına kara lastiği reva görenlerden fazla bahsetmeyeceğini söylerken, “Biz burada kendimizi değil yapmak istediklerimi söylemek istiyoruz. Konuşmama başlarken biz diye hitap etmiştim peki biz kimiz. Biz teşkilatımıza sadakatle bağlı ve ocak ateşinde yanmış neferlerleyiz. Büyük milletin imkanlarını büyük devleti kurmak için çalışmalıyız. Peki biz ne yapacağız, yaptığımız altyapı çalışmalarında görülüyor ki sorunların çözümü geliyor hep bir noktada toplanıyor. Nedir bu? Kişiye dayalı yapılan politik çalışmalar teşkilatımıza zarar veriyor sorunların ana kaynağı budur. Bu tespitten yola çıkarak neler yapılırsa ülküdaşlarımızı birlikte tutar ve gereken çalışmaları birlikte el-ele yaparız. Alnı açık başı dik güçlü bir yönetim istiyor musunuz, istiyorsanız biz elimizi uzattık sizde uzatın güçlü bir yönetim kuralım Partimizi Kahramanmaraş’ta iktidara getirelim” ifadesini kullandı.

Üç adayın birlik ve beraberlik mesajı vermesi, el ele hareket etmesi, partilileri duygulandırdı.

SINAVI GEÇEN ŞEKER OLDU!

Akşam saatlerinde,  oy kullanımına geçildi. Oy kullanımı sonucu, zaferini ilan eden, bayrağı göndere diken, 400 delegenin 156 oyunu alan Mehmet Şeker, Onikişubat ilçe başkanı olurken, bunu 145 oyla Mehmet Dizibüyük takip etti. Oktay Azkara ise ancak 40 oy toplayabildi.

Kongreye eski milletvekilleri, bir önceki dönemdeki milletvekili adayları, eski il ve merkez ilçe başkanları, 30 Mart mahalli seçimlerinde belediye başkan adaylığına soyunmuş isimler, belediye meclis üyeleri, 2015 genel seçimleri için milletvekili aday adaylarından işadamı Kazım Karakuş ve çok sayıda partili katıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol