Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MHP’NİN GENÇ VEKİL ADAYI MESUT ÇAKAR’A İLGİ BÜYÜK

 MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Avukat Mesut Çakar’ın depremzede vatandaşlarla teması devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretlerde önce depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ve sorunlarını gündeme alan Çakar, Kahramanmaraş genelinde ilçeler de dahil olmak üzere temaslarını sürdürüyor.

KAHRAMANMARAŞ HAKETTİĞİ SEVİYEYE GELECEK!

Konuyla ilgili açıklama yapan Çakar, ’Ne kadar aziz bir millet olduğumuzu yaşanan son felaketle birlikte bir kez daha perçinlemiş olduk. Şehrimiz bir direnişe ve kahramanlığa imza attı. Ben bu şehrin bir ferdi olmaktan onur duyuyorum. Ziyaretlerimiz esnasında önce vatandaşlarımızın öncelikli sorun ve ihtiyaçlarını konuşuyoruz. Ne yapabiliriz bununla ilgili harekete geçiyoruz.

Ardından da Cumhur İttifakına destek istiyoruz. MHP milletvekili adaylarımızın da tek gündemi deprem. Biz inanıyoruz ki bu felaketin üstesinden en iyi şekilde geleceğiz. Bu şehri layık olduğu seviyeye yeniden çıkaracağız. Esnaf ve vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsunlar’ ifadelerini kullandı. Milletvekili adayı Avukat Mesut Çakar’a vatandaşların da ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol