banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

MHP MİLLETVEKİLİ ATAY; ‘VATANDAŞLARI SICAK YUVALARINA KAVUŞTURACAĞIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından oluşturulan, "Yüzyılın deprem felaketlerini inceleme komisyonu" Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu.

Karacasu Konteyner Kent'te gerçekleştirilen vatandaş ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, deprem heyetiyle 11 il ziyaretinin son durağının Kahramanmaraş olduğunu hatırlattı.

Ziyaretlere TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, diğer milletvekilleri ve MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Vahit Demiröz katıldı.

Valilik ve AFAD başta olmak üzere ilgili kurumları ziyaret ederek Kahramanmaraş'ta bu zamana kadar yapılan çalışmaları incelediklerini aktaran TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, depremzede vatandaşları unutmadıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını belirterek deprem bölgelerindeki çalışmaları yerinde takip ettiklerini söyledi.

Milletvekili Atay sözlerine şu şekilde devam etti: ‘’Kahramanmaraş depremin merkez üssü ve en fazla zarar gören illerimizden bir tanesi. Yıkım öyle büyük ki devletin bir yıllık bütçesine denk gelen bir zarar söz konusu. Ama bunu millet olarak, devlet olarak birlikte saracağız inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli depremin olduğu ilk günden beri deprem bölgesindedir. Seçimler oldu bitti. Deprem bölgesi Cumhur İttifakı'na çok büyük bir destek verdi. Biz de depremzede vatandaşlarımızı unutmadığımızı, yanlarında olduğumuzu, bütün çalışmaları yerinde takip ettiğimizi göstermek amacıyla Genel Başkanımızın talimatıyla Kahramanmaraş'tayız.

 Kahramanmaraş’ta çok büyük ilerleme var. Konteyner şehirler yapılmış. Gördüğümüz en iyi konteyner şehir burası. Tabii bunlar gelip geçecek. Esas kalıcı yapılar bir yıl içerisinde Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi inşallah yapılacak ve öncelikle yakınlarını kaybeden vatandaşlarımız olmak üzere dağıtılacak. Onları sıcak yuvalarına kavuşturacak.

Gelmeyecek olanlar sadece canlar.  Kahramanmaraş çok büyük bir can kaybı yaşamış. Gidenler geri gelmez. Onlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Depremde uzuvlarını kaybeden, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Depremin yaralarını sarmakta her zaman vatandaşımızın ve devletimizin yanında olacağız. Bugün bu gezimizi sonlandırdık. Raporumuzu Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye bu hafta içerisinde takdim edeceğiz. O da gerekli ve ilgili yerlere devletimizin ilgili kurumlarını yürütmek suretiyle, vatandaşımızın yaralarının sarılmasında bir mesafe almış olacağız.’’

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol