banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DR. TURAN ŞAHİN SAHA ÇALIŞMALARINDA

14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için saha çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi 2.sıra Milletvekili Adayı Dr. Turan Şahin ziyaretlerine bugün de devam etti.

Beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin  Vahit Demiröz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, MHP İl yönetim Kurulu Üyesi Müfit Dal ile birlikte  Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret eden Milletvekili adayı Dr. Turan Şahin, Kahramanmaraş depremi, şehrin geleceği  konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Milletvekili Şahin, Vali Ömer Faruk Coşkun ile Kahramanmaraş’a dair önemli konuları görüştüklerini, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini, Kahramanmaraş’ın tekrar ayağa kalkması için neler yapabileceklerini konuştuklarını söyledi.

MHP Heyeti daha sonra Kahramanmaraş Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

 Milletvekili adayı Dr. Turan Şahin, olumlu bir ziyaret gerçekleştirdik. Başsavcımızla hasbihâl ettik. Çalışmalarında başarılar diledik.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Dr. Turan Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, MHP İl yönetim Kurulu Üyesi Müfit Dal ile birlikte Baro Başkanı Muhammed Burak Gül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

MHP heyeti daha sonra Baro Başkanı Muhammed Burak Gül’ü de ziyaret ettiler.

Avukatların sorunlarının görüşüldüğü ziyarette Baro Başkanı Gül, 6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketi depremlerde birçok meslektaşlarını kaybettiklerini söyledi.

MHP milletvekili adayı Dr. Turan Şahin ise, “Hayatlarını kaybeden ve şehit olan Avukatlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah’ım bir daha Kahramanmaraş’ımıza ve Ülkemize bir daha böyle afetler göstermesin Başımız sağ olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday tanıtım toplantısından sonra saha çalışmalarını ara vermeden sürdüren MHP Kahramanmaraş 2. Sıra milletvekili adayıdır. Turan Şahin, Kahramanmaraş halkı ile çabuk ısındı.

Dr. olması dolayı ile vatandaşlarla ilişkilerin nasıl kurulacağını çok iyi bilen Dr. Şahin’e vatandaşların her geçen gün ilgisi ve güveni artıyor.

MHP adayı Şahin her gittiği yerde Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve  MHP’ye destek olunmasını istiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol