banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DORA’YA ASLANBEY VE KALE MAHALLESİNDE YOĞUN İLGİ

Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ile birlikte Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 şiddetindeki Pazarcık ve 7.6 şiddetindeki Elbistan depremleri sonrasında yüzyılın felaketi olarak adlandırılan büyük bir felaketle karşı karşıya kalan ve bu depremde eşini, oğullarını, gelinini, torunlarını, kardeşini ve yeğenlerini kaybeden Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Nazım Çetinkaya’ya başsağlığı dileklerinde bulunduktan sonra mezarı başında ziyaret ederek dua ettiler.

ZUHAL KARAKOÇ DORA,  “KIYMETLİ AĞABEYİM NAZIM ÇETİNKAYA…

Kendisi Onikişubat Belediye Meclis Üyemiz! Depremde eşini, oğullarını, gelinini, torunlarını, kardeşini ve yeğenlerini kaybetti! Acıdan günlerce tek kelime edemediğimiz zamanlardan geçtik.. Bugün Nazım ağabeyimin göz bebeklerini mezarı başında ziyaret ettik. Yattıkları yer nur olsun” açıklamasında bulundu.

Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora ve beraberindeki heyet daha sonra Aslanbey mahallesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldiler.

Muhtarlık binasında gerçekleştirilen ziyarette burada hem vatandaşlarla hem de muhtarlarla bir süre sohbet ederek sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundular.

Karakoç Dora, Aslanbey mahallesinde çadırda kalan vatandaşları da ziyaret etti. Kadınların büyük ilgi gösterdiği ziyarette çadırları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora ve beraberindeki heyetin bugünkü son durağı Kale Mahallesi oldu. Karakoç Dora, Kale Mahallesinde, kale mahallesi muhtarının yanı sıra çevre mahalle muhtarlarının da katıldığı güzel bir sohbet ortamında kendini buldu.

Muhtarlar Milletvekili adayı Karakoç Dora’ya sohbet ortamında sıkıntılarını da dile getirdiler. İhtiyaçlarını bildirdiler. Sorunların çözümü ile ilgili gerekli girişimlerin yapılmasını istediler.

Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora’ya gittiği her mahallede, her sokakta  olduğu gibi Kale mahallesinde de kadınların büyük ilgisi vardı.  Zuhal Karakoç Dora, kadınların ve genç kızların bu ilgisine kayıtsız kalmadı ve onlarla bol bol hasbihâl etti.

MHP Milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora ziyaretlerinde bir oy Cumhur ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy MHP’ye istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol