Öne Çıkanlar SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI DORA, “ARTIK KARAR ALMA ZAMANI”

 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde siyasi partilerin milletvekili adayları saha çalışmalarına hız verdi. Adaylık isminin açıklandığı ilk günden itibaren seçim bölgesi Kahramanmaraş’a gelerek vatandaşlarla iletişimini sıcak tutan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kahramanmaraş 1.sıraMilletvekili Adayı Doç. Dr. Zuhal karakoç Dora,  seçim çalışmaları kapsamında kentteki yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. 6 Şubat’ta yaşanan depremin izlerinin bir an önce silinmesinin elzem olduğuna dikkat çeken Dora, “Artık karar alma, şehrin yeniden imarı ve ticaretin yeniden ayağa kalkması, eksiklerin hızlı bir şekilde telafisi ve Kahramanmaraş’ın eski günlerinden çok daha güzeline yeniden dönmesi için çalışma zamanı. Bunun için artık Kahramanmaraş’a ne iyi olacaksa bu sorunun etrafında birleşme zamanımız geldi diye düşünüyorum” dedi.

BİZE HAKARETTE ETSELER, TEPKİ DE GÖSTERSELER, BİZ YARDIM ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Mesleği gereği Türkiye’nin pek çok afet bölgesinde bulunduğuna dikkat çeken Karakoç Dora, “Depremin ilk anından itibaren gerekli yardım ve hizmetlerin sahaya ulaşabilmesi için bütün imkânları seferber ettik. Depremin üçüncü günü birlikte geldiğim arkadaşlarımla ilk yetmiş iki saatte Kahramanmaraş’a ulaşacak yardımları yönlendirilmesinden tutunda arama kurtarma çalışmalarının koordinasyonuna kadar her bir bireye ulaşmaya bir şeyler yapmaya gayret gösterdim. Şunu artık biliyorum depremde kayıpları olan insanlar öfkeli olur. Hakaret duyabiliriz, fiziksel şiddete maruz kalabiliriz. Hiçbir şekilde yorum yapmadan görevimize devam edeceğiz.

Çünkü bu insanlar yaralı ve haklılar bu nedenle öfkelerini tepkiye dönüştürmek istiyorlar ve karşılarında bizi görürlerse bize gösterecekler. Bize hakarette etseler tepkide gösterseler biz yardım etmeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

DEVLETİMİZİN MADDİ MANEVİ BÜTÜN KURUMLARIYLA GÜCÜNÜ SAHADA GÖRDÜĞÜMÜZ HİSSETTİĞİMİZ BİR DÖNEMDEYİZ

12 Şubat’ta olduğu gibi 6 Şubat’ta da alınlarının akıyla çıktıklarına vurgu yapan Dora, “Biz 12 Şubatı yaşadık ve alnımızın akıyla çıktık. Hiçbir destek görmeden bunu kendimiz yaptık ve başardık. Aynı zamanda başka şehirlere de yardıma koştuk, biz böyle bir toplumuz. Yaşadığımız afette bunu yine gösterdik. Fakat elbette ki dönem o zaman ki dönem değil. Devletimizin maddi manevi bütün kurumlarıyla gücünü sahada gördüğümüz hissettiğimiz bir dönemdeyiz. Siyasette, bunun aracı mekanizmasıdır. Hizmet almanın Kahramanmaraş’ı kalkındırmak için yapılacak yatırımların, projelerin hızlı bir şekilde katma değere dönüştürülmesi noktasında aracı mekanizmasıdır. Bugüne kadar siyasetin içerisinde halktan yetki alarak bunu yapma yetkim olmadıysa da 10 yılı aşkın bürokrat olarak elimizden gelen gayretle maddi manevi neler yaptığımız da çok şükür saha da biliniyor.

TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM, AYNI ZAMAN DA KAHRAMANMARAŞ MİLLİYETÇİSİYİM

Kimsenin hakkını gasp etmeden her mağdurun yanında olarak fakat Kahramanmaraş’ı da önceleyerek hareket etmek zorundaydım çünkü ben Türk Milliyetçisi olduğum kadar Kahramanmaraş milliyetçisiyimdir. İlk üç günde hem AFAD Koordinasyon Merkezinde canlı olarak fiilen durumu takip ederek, hem gücümüz yettiği ölçüde eksikleri gidermeye çalışarak elimizden gelen gayreti gösterdik” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol