Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

KİRİŞCİ VE GÜNGÖR, EŞREF ŞEKERLİ İŞYERİNDEYDİ

Tarım, yem bitkileri hayvancılık konusunda şehrin hafızası olduğu kadar hayırseverliliği ile de tanınan, aynı zamanda sektöründe bir numara olan, 6 Şubat depreminde depremzedelerin yardımına koşan Eşref Şekerli, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin işletmesini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BAKAN İŞLETMEYİ MÜKEMMEL BULDU

Küçük sanayi sitesindeki işletmeleri ziyaret etmesi, esnafı dinlemesi, onların dertlerine derman, yaralarına merhem olmayı sürdüren Bakan Kirişçi’nini bu tutumu, sanayi esnafınca memnuniyetle karşılandı.

İşletmesini ziyareti sırasında Bakan Kirişçi’ye işletmesi, yaptıkları, projeleri  hakkında bilgiler veren işadamı Eşref Şekerli, “Şehrimizin gururu, bakanımız sayın Vahit Kirişçi’nin işyerimizi ziyareti bizim için büyük onurdur. Kendisi sorunlara hakim bir bürokrat. Sektörü ve sıkıntılarını anlattım. O da ciddi bir kararlılıkla dinledi, ülkemizde olduğu kadar tarım ve hayvancılık konusunda da titiz çalışmaları, projeleri olduğunu söyledi.” İfadesini kullandı.

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu kadar, yurt dışında da projeleri, işletmeleri ve taahhütlerinin olduğunun altını çizen hayırsever işadamı Şekerli, Bakan Kirişçi’nin işletmesini ziyaret etmesinden ötürü kendisine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör’e teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol