Bu haber kez okundu.

 KAHRAMANMARAŞ’IN YOL ÇİLESİNİ MECLİSE ALİ ÖZTUNÇ TAŞIDI
  

CHP’nin Atom Karınca’sı Ali Öztunç, büyükşehir statüsünde olmasına rağmen pek çok küçük ilden daha geride kalmış olan ve mevcut sorunları bir türlü çözülmeyen Kahramanmaraş’ta, hemşerilerinin hayatını daha yaşanılabilir seviyeye çekmek adına bölgedeki vatandaşa sunulan hizmetteki küçük büyük her sıkıntıyı gündeme getiriyor.

Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yazılı olarak cevaplaması istemiyle Meclis Başkanlığı’na soru önergesi veren Öztunç, çok sayıda mahalle ve köy yolunun halen toprak olduğuna vurgu yaparak, her yağmur yağdığında vatandaşa yaşatılan çilenin bir an önce düzeltilmesi talebinde bulundu.

ÖZTUNÇ’UN ÖNERGESİ AYNEN ŞU ŞEKİLDE:

Kahramanmaraş’ta hala birçok mahalle (köy) yolları toprak olup,  özellikle yağışlı günlerde, Pazarcık ilçesinin Hürriyet Mahallesi Payamlı Obası köy içi yolunun 1 km’lik kısmı, Ekinözü ilçesi Çiftlik- Çiftlikkale- Anbar Mahalle yolları çamurdan geçilmez bir hale gelmektedir. Ayrıca Çağlayancerit Bozlar Mahallesi Abbassiye obası arasındaki Aksu köprüsü yıkılmıştır.

Buna istinaden;

1-      Pazarcık ilçesi Hürriyet Mahallesi Payamlı Obası’nın çamur içindeki köy içi yolunu ne zaman asfalt yapacaksınız?

2-      Ekinözü ilçesi çiftlik- çiftlikkale- Anbar mahalle yollarının durumu perişan, bu yolların asfaltlanmasına ne zaman başlanacaktır?

3-      Çağlayancerit Bozlar Mahallesi Abbassiye obası arasındaki yıkılan Aksu Köprüsü neden yapılmamaktadır? Bu köprüyü ne zaman yapacaksınız?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol