banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ’Lİ BÜKER, ROTAYI CHP’YE ÇEVİRDİ

Parti içindeki uyumsuzluk, adam kayırma, kendinden olmayanları öteleme ve ayak oyunlarına daha fazla tahammül edemediğini, İYİ Partiden aday adayı da olan, ancak aday listelerinin açıklanmasından sonra (12 Nisan) milletvekili Ali Öztunç’un siyasi donanımı, insanlara yaklaşımı, feraseti, ve siyasi karakterini kendine rehber edindiği için CHP’ye geçtiğini söyleyen Sezen Büker, 14 mayıs genel seçimlerinde CHP’ye, diğer adıyla Ali Öztunç’a çalıştığını ve bundan böyle de çalışmaya devam edeceğinin altını çizdi.

İYİ PARTİDE İNSAN ODAKLI TUTUM VE ÇALIŞMA YOKTU

Senelerini verdiği partisini kıyasıya eleştiren, partisinden istifa nedeni olarak da ilk fırsatta milletvekili adayı Av.Ahmet Çabukel’in siyasi etikten uzak tutum ve davranışları, adam alıp satma, adama harcama gibi çirkin ve kirli siyasetini benimsemeyip, bu hareketlerin siyasi ahlakla bağdaşmadığını ileri süren Sezen Büker, “Partimiz oylarını artırsın, üye sayısını çoğaltsın diye gece gündüz çalıştık. Ancak insan yerine konmadık. Bizi sürekli ötelediler, kenarda tuttular, ne söylemlerimize, ne fikirlerimize saygı göstermediler. Dağ taş demedik, esnaf ziyaretleri, kırsal ziyaretleri, insan odaklı çalışmalarımızı görmezden ve duymazdan gelen Ahmet Çabukel kendini bulunmaz Bursa kumaşı yerine koydu, kendini parti içinde kral, daha ileri gideyim ilah ilan etti. Bu da parti içindeki huzursuzlukları artırdı, kopmalar da bu yüzden kendini gösterdi.” dedi.

BİR MURAT ARAS GERÇEĞİNİ GÖZARDI ETTİLER!

Birlikte siyaset yaptığı yol ve kader arkadaşı Sibel Kılıç ile Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’yi yeni ofisinde ziyaret eden Büker, milletvekili adayı Çabukel’e olan tepkisinden ötürü partiden istifa ettiğini kaçıncı kez yinelerken, partide ot gibi biçildiklerini, meclis üyeliği ve delege bile yapılmadıklarını, donanımı, düzgün şahsiyeti ile partiyi sürükleyecek, ilk sırada olmasını arzu ettiği parti içinde yok hükmünde gösterilen, donanımlı, akademisyen, araştırmacı yazar, ifadesiyle adam gibi adam diye nitelediği  Bahtiyar Murat Aras’ın bile delege gösterilmemesini kabul etmediğini belirterek, “CHP Genel Başkanı ve yerel siyasette adı atom karıncaya çıkan sayın Ali Öztunç’un siyasi kariyerini biliyordum. Kendisi ile konuşuyorduk zaten. Davet etti, davete icabet hak dedik, aday adaylığı sürecinde isabetli karar verdiğimizi, doğru ve düzgün adamlarla çalışabilmenin hizmet anlamında daha mantıklı geleceğini düşünerek CHP saflarına geçtik. Sayın Ali Öztunç, yerel siyasetin mihenk taşı ve hafızası. Pişman değilim! Partideki istifa furyasının devam edeceğini sanıyorum. Çünkü kopmak isteyen, yol ayrımında olan çok arkadaşımız gitti zaten. Arkası gelecek!” diye konuşurken, son olarak anlamlı bir cümle ile “Tabağına yiyebileceği kadar yemek, siyasi ve özel hayatına, sevebileceğin, başarılı olabileceğine inandığın kadar insan al. İsrafın lüzumu yok!” sözlerine nokta koydu.  

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol