banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ’DEN 3+1 PREFABRİK ÇADIRLAR

Sütçü İmam Üniversitesi karşısında, Üngüt Mahallesi alanı içine kurdukları İYİ PARTİ DEPREM KOORDİNASYON MERKEZİ’nde insanlara, mağdurlara, aç ve açıkta kalanlara kucak açan İYİ PARTİ teşkilatları, tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber etti.

Depremle birlikte insanların acısını dindirmek, acılarını ortak olmak için depremin ikinci gününde Kahramanmaraş’a gelen İYİ PARTİ Lideri Meral Akşener’in talimatı ile il ve ilçe teşkilatları yanında İyi Parti genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri, arama-kurtarma çalışmalarına yardım ettiler, ayni yardımlarla vatandaşların yarasını sarma çabası içine girdiler.

KOORDİNASYON MERKEZİNDE YOK, YOK

Yaklaşık 100 dekarlık alana kurulan Koordinasyon merkezi’nde 250 çadır, 100 konteynır, çocuk oyun alanları, revir ve ana okulu bulunuyor.

Koordinasyon merkezi ve çalışmalar ile ilgili olarak Mehmet Fiskeci ve Neşe Yıldızhan’a bilgiler veren İYİ PARTİ Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, yaraların sarılması konusunda ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi.

600 MİSAFİR ÇADIRLARDA VE KONTEYNIRLARDA KALIYOR

3+1 tabir edilen büyük ve tüm ihtiyaçların karşılandığı çadırlar kadar konteynırlarda misafirleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten İl Başkanı Süleyman Tekerek, depremin ikinci gününde Genel Başkanları Meral Akşener ile birlikte ve takip eden günlerde Genel Başkan Yardımcılarından Ümit Dikbayır, Rıdvan Uz, Burak Akburak, Koray Aydın ve İstanbul eski il Başkanı Buğra Kavuncu’nun da deprem yaralarının sarması konusunda şehre geldiklerinin ve sahada olduklarının altını çizdi; “Şehir ne yazık ki hayalet şehre dönüştü. Ama bu yara sarılacak. Üzüntüm şu, deprem bağıra bağıra geliyorum dedi, ne siyasi iktidar, ne bürokrasi ne de yerel yönetimler, kıllarını bile kıpırdatmadılar. Biz de uyardık. Enkaz altında binlerce insan kaldı, hatıralar toprağa gömüldü. Yerel basın uyardı, uzman jeoloji mühendisleri uyardı, mimarlar odası uyardı aldırış eden olmadı. Nafileymiş!” diye konuştu.

KOORDİNATÖR; KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ

İYİ PARTİ Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın koordinatörlüğünü yaptığı Koordinasyon Merkezi alanında ayrıca çevre il ve ilçelerden gelen teşkilat mensupları da mağdur vatandaşlara yardım için gayret ederken, İl Başkanı Süleyman Tekerek, bugün itibariyle çadırlarda ve konteynırlarda 600kişi kalsa da, bu sayısının her geçen gün arttığını, taleplere yetişmeye çalıştıklarını söyledi.

ŞEHİR BİR AN ÖNCE YENİDEN YAPILANMALI, YENİDEN İNŞA EDİLMELİ

Depremin ardından aradan geçen 3 hafta için de düşüncelerini aldığımız 6 Şubattaki depremin bir koyamet provası olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Tekerek, yaraların vakit geçirilmeden el birliği ile sarılacağını, parti, din, mezhep ve dil gözetmeksizin herkesin bu enkazı kaldırması gerektiğini hatırlatarak, yeni yerleşim alanlarının güvenli olmasını istedi; “Vatandaşa toplu mezarlar hazırlanmasın! Fay hattı üzerine yeni yerleşim alanları kurulumasın. Buradan uyarıyorum, bunun vebali var, sorumluluğu var!” dedi, gecesini gündüzüne katan, özveriyle çalışan il ve ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür etti.  

Çadır ve konteynırlarda kalan vatandaşlar ise, verilen hizmet ve ilgiden dolayı parti mensuplarına minnet duygularını belirtmeden geçemediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol