Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İL BAŞKANI TEKEREK, İSTİFALARLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

 

İYİ PARTİ İl Başkanı Süleyman Tekerek’in basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “İYİ Parti’den istifa ederek transfer oldukları parti ile sözleşme imzalarken karşısında buldukları kameramanın cazibesiyle Kimlik buldukları İyi Parti’nin il ve ilçe teşkilatları hakkındaki iftiralarından dolayı bu basın açıklamasını yapma mecburiyeti doğmuştur.

DELEGEREMİZ KONGREDE GEREKEN CEVABI VERMİŞTİR

Onikişubat İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olan Nuri Kara ve onu destekleyen H. İbrahim Kılınç’ın Onikişubat ilçe teşkilatını şahsi çıkarları için kontrollerine almak istediklerini gören delegelerimiz kongrede gerekli cevabı vermiş görevi ehline teslim etmiştir.

HAFTALAR SONRA SAKLANDIKLARI YERDEN  ÇIKTILAR

Bu şahıslar 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden sonra İyi Parti’nin tüm teşkilat mensupları depremzede olduklarını unutarak canla başla vatandaşlarımın yardımına koşarken tüm çağrılarıma rağmen gözlerini kapamış kulaklarını tıkamış vaziyette haftalar sonra saklandıkları yerden çıkarak birden bire yardımsever olmaya karar vermişlerdir.

ÇOK KOMİK VE ACINACAK DURUMA DÜŞTÜLER

Buyurun gelin istediğinizi alın bizim yetişemediğimiz yerlere de siz ulaştırın dememe rağmen sular bahaneler üreterek gelmemişlerdir.  Anlaşılan o ki şahsi reklamlarını yapacakları yardım kolilerini ayaklarına götürmemizi beklemişler o da olmayınca adı soyadı ve telefon numaraları kayıtlı en az 100 bin kişiye ayni yardım ulaştıran günde en az 10 bin kişilik yemek dağıtan İyi Parti’nin bu çalışmalarını gölgelemek, transferlerine kılıf uydurmak için yalan yanlış, asılsız kurgulanmış ifadeleri ile çok komik ve acınacak durumda olduklarının farkında olmadan 6’lı masaya kumar masası demesi Türk Milletinin umudu İyi Parti’ye iftara atma hadsizliğinde bulunmuşlardır. Tüm ifadelerini kendilerine misli ile iade ediyorum.

MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETMELERİNİ BEKLİYORUM

Ak Parti İl Başkanının 500 İyi Partili’nin bunlarla beraber Ak Parti’ye katıldı cümlesine ise kendisinin inanmadığı gibi seçmenleri de inanmamış düştükleri aciziyete acımıştır.

Kendilerinden başka bir kişiyi bile İyi Parti’den istifa ettiremeyecek olan bu şahıslar Kimlik buldukları İyi Parti seçmeninin oyları ile seçildikleri Onikişubat Belediye Meclis Üyeliğinden istifaya davet ediyor ve bekliyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol