banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ BORAHAN GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

FIRAT GÖRGEL;  OSMAN BAŞKAN TÜRKOĞLU’NU FARKLI NOKTAYA TAŞIDI

Geniş katılımla gerçekleşen toplantı sonrası Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; İlçenin yarınlarına kazandırmış olduğu 2014 – 2023 yılları arasında yapmış olduğu eserlerin sunumunu yaparak anlatımlar gerçekleştirdi. Başta AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel olmak üzere, "Partimizin lokomotifi başımızı tacı il teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Fırat Görgel ise;  “Osman Başkan Türkoğlu’nu çok farklı noktaya taşıdı. Almış olduğu noktadan getirmiş olduğu nokta adeta kör olan birinin dahi görmemesi mümkün değil.  Türkoğlu’nun önü açıktır. Bir ilçenin gelişmesi için kabuklarını kırması gerekiyor, Osman Başkanla Türkoğlu bunu aştı inşallah bundan sonrası daha kolay ilerler.” dedi.

AK Parti Türkoğlu ilçe başkanı Feyzettin Okumuş: Belediye Başkanımla birlikte oturup, Başkanım burada ne yapabiliriz nasıl bir sonuç alabiliriz, bu programları beraber yapıyoruz. İnşallah bugüne kadar çok güzel bir ilişkimiz oldu bir abi kardeş ilişkisi. Biz bundan sonra da bu ilişkinin devam edeceğine inanıyoruz ki böyle ilişki devam ettirme gayretin içerisinde olacağız.

Programın ardından hep birlikte Belediye Başkanı Osman Okumuş’un  ilçeye kazandırmış olduğu Türkoğlu Millet Meydanını yerinde ziyaret ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol