Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

FİLİZ TÜRK, İYİ PARTİ ONİKİŞUBAT KADIN POLİTİKALARI BAŞKANI OLDU

Atama ile ilgili bir açıklamada bulunan İYİ PARTİ Onikişubat İlçe Başkanı Av. Osman AY, “Filiz Hanım başarılı bir siyasetçi. Geçmişine bakıldığında bu açıkça görülmekte. Teşkilatçı yanı, uzlaşmacı ve davaya olan sadakati takdire şayan. Oluşturulan divan sonunda kendisini bu göreve layık gördük. Başarı hikayeleri yazacağına inanıyor, ona güveniyorum.” dedi.

İYİ PARTİ Kadın Politikaları Başkanlığına getirilen Filiz Türk ise, kendisini bu göreve layık görenleri mahcup etmeyeceğini, partisinin iktidarı için fedakarca çalışacağını söyledi.

FİLİZ TÜRK KİMDİR?

2008-2011 Nurettin Demircioğlu dönemi ... Kadın Kolları Başkan Yardımcısı oldu.

2010 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Kahramanmaraş’ta ilk kadın yönetici diplomasını aldı.

2011-2015 Mustafa Bastırmacı İl Yönetimin de görev aldı. O dönemlerde. Belediye seçimleri ve milletvekili seçimlerinde sahalarda gece gündüz çalıştı.

2022 Mart ayında İyi Parti’ye üye oldu.

İl Kadın politikalarında Ayla Çiftçi hanımla birlikte teşkilat başkanı olarak devam etti. Bugün itibariyle de Onikişubat Başkanı Av Osman AY tarafından Onikişubat Kadın Politikaları Başkanı olarak atandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol