banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

FATİH VİCDAN GENÇLERLE BULUŞTU
 Seçim çalışmalarına erken başladıklarını ifade eden CHP Milletvekili aday adayı Fatih Vicdan genel seçimler için start verdiklerini, Kahramanmaraş’ın her tarafını karış karış gezip, sivil toplum kuruluşları ile parti tabanıyla bir araya geldiklerini söyledi.

CHP olarak ortak gayretlerinin başarı olduğunun altını çizen Vicdan “Odaklanacağımız yegâne nokta iktidar olmaktır. Bunu başarabilmenin tek yolu da gönlünde kim yatıyor, kimi destekliyor olursa olsun o bizim partimizin üyesi, elemanı, bir neferidir ona sahip çıkmak hepimizin boynunun borcudur.“ dedi.

ZAYIF BİR CHP MİLLETVEKİLİ OLMAKTANSA…

Vicdan, seçim çalışmasında aday adaylık sürecinde herkesin birlikteliği bozacak, ayrıştırmaya neden olacak söylemlerden uzak durmaları gerektiğine vurgu yaptı; “Yarın hepimiz bir araya gelecek, adaylar belirlenecek Kahramanmaraş’ta bu adayların arkasında hepimiz durmak durumundayız. Ben geçen yerel seçimde Ekinözü belediye başkan adayıydım. Bu partinin iktidarı ve güçlü pozisyona gelmesi için hareket etme zorunluluğumuz var. Zayıf bir Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili olmaktansa, güçlü, iktidarda olan bir Cumhuriyet Halk Partisinin düz üyesi olmayı yeğlerim. Temel hedef noktamız tabanımıza, kentimize ve ülkemize hizmet etmek. Hizmet edebilmenin yegâne temeli de güçten geçer. Eğer güçlü değil, iktidar değilseniz, etkinlik alanında söz sahibi olabilecek konum ve pozisyonda değilseniz sizin milletvekili olmanız da hiçbir şey ifade etmez. Hiçbir aday adayı arkadaşımızı rakip görmüyorum. Böyle bir lükse sahip değiliz. Çünkü yarın bir onlarla omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. Ülkenin içinde bulunduğu durum bizim birlik ve beraberliğimizi perçinlememiz gerektiğini zorunlu halde tutuyor.”

Vicdan 10 Ocak Cumartesi günü  saat 12 :00’da İl Teşkilatında aday adaylığını açıklamasına tüm halkı davet etti.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol