banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

FARUK ATLI, KENDİNİ KİMLİK’TE BULDU

Seçim takviminin belirlenmesiyle birlikte sürekli sahada olan partilerden biri de İYİ parti Kahramanmaraş teşkilatı olurken, “Anketler gösteriyor ki biz iyi yoldayız, iyi gidiyoruz. İktidarın her geçen gün irtifa kaybetmesi, ekonomik sıkıntılar ve sosyal çalkantılar yanında yükselen enflasyon insanların geleceğe olan umutlarını suya düşürdü!” diyen İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Dr. Faruk Atlı, insanların geçim kaygısı, yükselen ve bir türlü düşmeyen döviz kurları ve elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları ile insanların bunaldığına dikkat çekti.

VATANDAŞ UMUDU BİZDE GÖRÜYOR

KİMLİK GAZETESİ sorumlu yazı işleri müdürü ve imtiyaz sahibi Mehmet Fiskeci ile yerel ve ulusal siyaseti değerlendiren, ancak insanların yarınlara dair kaygıları ve endişelerinin bulunduğuna vurgu yapan Dr. Faruk Atlı, teşkilat olarak sahada olduklarını, genel başkanları Meral Akşener’in il il, ilçe ilçe gezerek partilerini, misyonlarını anlattığını kaydetti, “İnsanlarda iktidardan bir yılgınlık, bir bıkkınlık görmemek mümkün değil. Kiminle konuşsam, ‘verdiğimiz oylar haram olsun!’ ifadesini kullanıyor. Vatandaş umudu bizde görüyor, bu da bizi iktidara taşıyacak en önemli unsur olarak yorumlanıyor” diye konuştu.

BAŞKA ÇARESİ YOK, GİDECEKLER, AZ KALDI

Dr. Atlı, seçimde, sandıklara hakim olacaklarını, çünkü seçimlerin sandıkta kazandığının da altını çizerek, “İktidar ne yaparsa yapsın, bu kez kesin gidici, çünkü AZ KALDI” ifadesini kullandı, son olarak da, “Biz Hazine ve Maliye Bakanının gözlerindeki ışıltıya değil, vatandaşın gözlerindeki ışıltıya önem veriyoruz! Bizim için önemli olan vatandaşın bize, liderimize olan teveccühü, sempatisi ve güven duygusu” şeklinde konuştu.

Ziyarete İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman İpbüken de katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol