Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK dizi GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

CHP’YE KATILIM ÇOK OLDU
 Parti binasında katılım ve rozet takma töreninden önce açılış konuşmasını yapan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, AK Partinin tutarsız politikaları sayesinde her geçen gün karanlığa gömüldüğünü, partiye katılanlarla birlikte ülkenin aydınlığa çıkacağını söyledi.



Arkasından söz alan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, “Bugüne kadar arkadaşlarımız partinin birer üyesi, ama neferi gibi çalıştılar. Özveriyle hem de. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz, geçtiğimiz günlerde Avrupa’ya gittim, yurtdışındaki örgütlenmelere katıldım. Yurtdışında, 5,5 milyon insanımız var ki, bunun 2 milyon 800 bini oy kullanacaklar seçimde. Almanya, Avusturya ve İsviçre’deki toplantılara katılarak insanlara iktidarın yanlış giden politikalarını anlattım. Yurtdışından döndüm, evime bile uğramadan soluğu burada, sizlerin yanında aldım. Bu çalışmaların yansımasını göreceksiniz. Sadece Kahramanmaraş’ta değil, dünyanın her yerinde örgütlenmeye önem veriyoruz” dedi.

BİLİYORUM, SİZİ İHMAL ETTİM!

İl Başkanı Esat Şengül yanında,  Kadın Kolları Başkanı Feril Tekşen’in de katıldığı partiye katılım töreninde konuşmasını sürdüren Milletvekili Özbolat, teşkilatı ve basını ihmal ettiğine vurgu yaparak, “Çoktandır aranızda olmadım, biliyorum, sizi ihmal ettim, ama bundan sonra daha sık görüşeceğimi söyleyebilirim. Oylarımızı artırmak, iktidar olabilmek için yola çıktık” diye konuştu ve partiye katılan arkadaşları ile birlikte siyasete yapmaktan mutlu olduğunu sözlerine ekledi.


Konuşmaların arakasından DYP eski il başkanlarına, milletvekili aday ve aday adayları ile Genç Parti eski il başkanı Şevki Akgün’e rozetlerini bizzat kendisi taktı.

Katılımcılar, bundan böyle siyasi yaşamlarını CHP çatısı altında sürdürme kararı aldıklarını, bunu ülkemiz için, memleketimiz için yaptıklarını kaydederek, milletvekili Durdu Özbolat’ın çalışmalarını da takdirle karşıladıklarının altını çizdiler.

FİSKECİ DE VEKİLE ROZET TAKTI

Parti binasında yaklaşık 150 kişiye parti rozetleri takılırken, toplantının sürprizi Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’den geldi. Katılımcılara rozet takarken, vekilin rozetinin olmadığını gören usta gazeteci Fiskeci, “Herkese rozet takıyorsunuz ama, sizde yok. Ben de size takayım bari!” deyince, milletvekili Durdu Özbolat da; “Mehmet ağabeyimin elinden rozet takmak benim için büyük şereftir. Benim senelerdir dostum, ağabeyimdir” şeklinde konuşurken, işte hareket, işte haber bu yorumları yapıldı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol