banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

CHP’DE VİCDAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
 Genel Seçim 2015 sürecine girdiğimiz şu günlerde Kahramanmaraş Ekinözü Belediye Başkan adayı Fatih Vicdan Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Olduğunu açıkladı.

Yerel Seçim 2014’te Ekinözü Belediye Başkan Adayı olarak çıktığı yolda çok az bir oy farkı ile başkanlık koltuğuna oturamayan Fatih Vicdan, “Yapılacak olan Genel Seçimlerde hem partimi hem de Kahramanmaraş’ı Meclis kürsüsünde en iyi şekilde temsil edeceğimi buradan tüm hemşerilerime duyuruyor ve desteklerini bekliyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Esat Şengül adaylığını açıklayan Fatih Vicdan’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi ve şunları ekledi. “2015 Genel Seçimleri için Kahramanmaraş’ta partimiz adına ilk resmi aday adaylığını açıklayan Fatih Vicdan beye teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz daha önce Ekinözü Belediye Başkan adayı olmuş ve daha önce Ekinözü’nde aday bile göstermemiş olan partimizi en iyi şekilde temsil etmiş ve çok az bir oy farkıyla kaybetmişti. Kendisini o dönemde göstermiş olduğu özverili çalışmaları adına kutluyorum. İlk resmi açıklamasını yapacak olan Fatih beye de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

EKİNÖZÜ’NDE BAŞARILI OLDUK

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adaylığını açıklayan Fatih Vicdan ise şunları dile getirdi. “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum. 2014 Yılında Ekinözü’nde Belediye başkan adaylığı süreci yaşadım. Çok üzgünüm ki sizlere o kaleyi getiremedim. Ancak partim adına şahsım adına davam adına çok önemli işler yaptığımı düşünüyorum. 40 yılı aşkın bir dönemden beri Ekinözü’nde aday gösteremediğimiz aşikârken biz elimizden geleni yaptık ve başarılı bir seçim dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Şuan Kahramanmaraş Milletvekili adayıyım ve tüm şehrimizin gönüllerine talibim. Kahramanmaraş’ta oy oranımız düşmüş ama potansiyeli yüksek bir örgütüz. Bizler çalışmalarımızla başta gençler ve kadınlarımız olmak üzere dar gelirli ailelerimiz, memurlarımızı, işçilerimizi ve emeklilerimizi kucaklayacağız. Bir ülkenin ve şehrin en önemli unsuru olan gençlerimiz ve kadınlarımız bizlere destek olduktan sonra bizler iktidar yolunda önemli bir adım atacağız.

17 ARALIK SÜRECİ YOLSUZLUK VE RÜŞVET GÜNÜDÜR

Ak Parti Hükümeti döneminde şehrimize yapılan yatırımlar ortada, tekstil sektörü, sanayi sektörü bitmiş. Komşularımızla ikili ilişkilerde düşmanlaştırma politikasına dönmüş daha önce kardeşim dediği liderlerin ölümünü izleyen bir iktidar ve ekibi var. Bizlere 17 Aralık sürecini darbe girişimi diye yansıtan hükümet şunu unutmamalıdır ki biz o günü unutmayacağız. Yolsuzluk ve rüşvet günü olarak hatırlayacağız.

Başbakan Davutoğlu işi gücü bırakarak Genel Başkanımızı küçümseyen laflar sarf ederek onu suçlamaya devam ediyor. Bizim Genel Başkanımızın eleştirilecek elbette birçok yönü vardır bizler onu eleştireceğiz elbet. Bunlar neler mi? Bizim genel başkanımız yolsuzluk, rüşvet nedir öğrenememiş, çocuklarına gemicikler alamamış, çocukları çalmak adına bir şey biliyorsa oda saz çalmaktır. Oysa Cumhurbaşkanı bunları iyi biliyor ki atama Başbakanına her şeyi direktifleriyle veriyor.

Şahsım ve partim adına yapılacak olan seçimlerde Gerek Atama usulü, gerek temayül yoklaması biz her türlü adaylık belirleme sürecine hazırız çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Yapılacak olan Genel Seçimlerin Ülkem ve Partim adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol