Öne Çıkanlar MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR Arafatta olmak KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR ADAYI GÖRGEL, PROJELERİNİ PAYLAŞTI

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Seçim heyecanının doruklara çıktığı şu günlerde adaylar çalışmalarına da ağırlık verdi. Bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, kentin geleceğine dair vizyonunu ve projelerini paylaştı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Proje Tanıtım Toplantısı düzenleyen Görgel, şehrin temel  sorunlarına çözüm sunan projeleriyle dikkat çekti. Ulaşım sorunlarından çevre düzenlemelerine, kültür-sanat etkinliklerinden ekonomik kalkınmaya kadar geniş bir yelpazede projeleriyle kentin potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan Görgel, Kahramanmaraş’ı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalışacağını belirtti. Proje tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları, belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

KAHRAMANMARAŞ HER DEFASINDA GEREĞİNİ YAPTI

Programın açılış konuşmasını yapan toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir “Hep beraber el ele, gönül gönüle, milletçe bu şehri ayağa kaldırmak için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Bu gayrete ortak olan başta bizi destekleyen vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Umuyoruz ki bugüne kadar bu bayrağı çok güzel getirmiş büyükşehir belediye başkanlarımızdan sonra Fırat Bey'le beraber milletimiz teveccüh gösterirse çok daha yukarılara taşıyacağız. Kahramanmaraş her defasında gereğini yaptı. İnanıyorum ki 31 Mart'ta da sandık başında yine en güzel örneği gösterecektir. 1 Nisan'da Cumhur İttifakı'nın en yüksek oyunu alarak hem büyükşehirde hem ilçe belediyelerinde farkını ortaya koyacaktır. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

20 YILDIR AK PARTİ DAVASININ BİR FERDİYİM

20 Yıldır AK Parti Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulunduğunu söyleyen AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel “Beni bu büyük onura layık gören Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, her zaman desteklerini yanımda hissettiğim çok değerli hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Dulkadiroğlu ilçemizin Divanlı mahallesinde doğdum. Babası öğretmen emeklisi, annesi ev hanımı olan bir ailenin evladıyım. Ne kadar olunabilirse o kadar sizden, ne kadar Kahramanmaraşlı olunabilirse o kadar Kahramanmaraşlıyım. 20 yıldır AK Parti davasının bir ferdiyim. 2006 yılında Kahramanmaraş  İl Gençlik Kolları’nda çeşitli görevler yaparak başladığım teşkilat hayatıma 2010-2014 yılları arasında İl Gençlik Kolları Başkanı olarak devam ettim. Sonrasında İl Başkan Yardımcılığına, şehrimizin en büyük ilçesi olan Onikişubat'ımın İlçe Başkanlığı’na ve en şerefli görevlerden biri olan İl Başkanlığı’nda da 2024 yılından bu zamana kadar görev yaptım. Bu tecrübelerle şehrimin her sokağını karış karış gezdim. Şehrin ihtiyaçlarını gidermeye, hemşehrilerimin gönüllerine girmeye gayret ettim. Allah'a şükürler olsun. Bu yolda binlerce kardeşim beni hiç yalnız bırakmadı.

 YENİ KAHRAMANMARAŞ'IN İNŞASI VE İHYASI NOKTASINDA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Geçtiğimiz yıl yaşadığımız acı depremin yaralarını birlikte sarmak için bu şehrin her evladıyla birlikte gece gündüz çalıştık. Bir kez daha bu vesileyle deprem şehitlerimizi Allah'tan rahmet tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. İçerisinde bulunduğumuz zamanlar Kahramanmaraş'ın kurtuluş ruhunun oluştuğu zamanlardır. Bugün teslim edilen, tamamlanan, devam eden inşaatlarla ulaştığımız tablo Türkiye Yüzyılı vizyonunun hamaset olmadığının bir göstergesidir. Bizler de hemşehrilerimizden aldığımız destekle göreve geldiğimizde kolları sıvayacak, önceki dönem başkanlarımızın yaptıklarının üstüne ekleyerek yeni Kahramanmaraş'ın inşası ve ihyası noktasında var gücümüzle çalışacağız” sözlerini kaydetti.

FIRAT GÖRGEL, KAHRAMANMARAŞ'IN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAK PROJELERİ TANITTI

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, "Yeni Kahramanmaraş’ı" inşa edecek projelerini Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Proje Tanıtım Toplantısı'nda duyurdu. Görgel, hazırlanan projelerin modern, teknik, sosyal, sportif, sürdürülebilir ve teknolojik belediyecilik kapsamında olduğunu vurguladı.

31 Mart'taki seçimlerin hizmet odaklı olduğunu belirten Görgel, Kahramanmaraş'ın uzun vadeli geleceğini göz önünde bulundurarak projelerini şekillendirdiklerini ifade etti.

HİZMET ODAKLI PROJELERLE CUMHUR İTTİFAKI KAHRAMANMARAŞ'A HİZMET EDECEK

Görgel, Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak sunduğu seçim vaatleri ve projeleriyle şehre özgü çalışmalar yürüteceklerini vurguladı. Görgel, bu çerçevede hedefledikleri temaları "Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik", "Dirençli Şehirler", "Türkiye Yüzyılında Şehir ve Çevre", "Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri", "Duyarlı ve Kapsayıcı Sosyal Belediyecilik", "Kültür Üreten Şehirler", ve "Hizmet ve Eser Belediyeciliği" olarak belirlediklerini açıkladı.

DEPREM SONRASI PLANLAMALAR VE AFET YÖNETİMİ

Deprem sonrası planlamalara da değinen Görgel, afet sonrası müdahale koordinasyonunu sağlamak amacıyla yol, toplu ulaşım, imar, altyapı, kültür, turizm, sosyal hizmet, eğitim ve spor alanlarında master planlarını gerçekleştireceklerini belirtti. Ayrıca, şehrin yeniden yapılanması için tüm kuruluşlarla iş birliği içinde çalışacaklarını ve sosyal konutların yapımında Büyükşehir Belediyesi olarak destek sağlayacaklarını ifade etti.

YENİDEN YAPILANMA VE YERİNDE YENİ YAŞAM ALANLARI

Görgel, Kahramanmaraş'ın ihtiyaçları doğrultusunda, vatandaşların da fikirlerini alarak Yerinde Yeni Yaşam alanları oluşturacaklarını söyledi. Bu kapsamda, Doğukent, Güneşevler, Azerbeycan Mahallesi, Üniversite Bahçeli Evler Yerleşkesi, Valilik Meydanı, Trabzon Bulvarı, Tekke (Yusuflar Mahallesi), Sanayi Bölgesi ve diğer ilçelerde rezerv alanlar oluşturacaklarını açıkladı.

TARİHİ YAPILARIN YENİDEN İNŞASI VE ANMA PROGRAMLARI

Görgel, depremde zarar gören tarihi yapıların, Kapalı Çarşı, Kale Kafeterya, Hasan Kocabaş Konağı, Butik Otel, Aslanbey Konağı gibi, yapılarını bozmadan şehre kazandırılacağını ifade etti. Ayrıca, 6 Şubat Depremleri'nde hayatını kaybedenler için Kapıçam Mezarlığı'na bir Şehitler Camisi yapılacağını duyurdu.

UMUDUNU VE İNANÇLARINI PAYLAŞANLAR

Görgel'in tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, projelerin heyecanını ve hizmet odaklı yaklaşımı takdirle karşıladıklarını belirterek, milletin teveccühüyle bu projelerin hayata geçirileceğine inandıklarını söyledi. Kandemir, 31 Mart'ta Kahramanmaraş'ın farklı bir ses vereceğine inandıklarını ve Cumhur İttifakı'nın en yüksek oyu alacağına olan inançlarını dile getirdi.

Kandemir'in vurguladığı gibi, Görgel'in projeleri ve Cumhur İttifakı'nın birlikte gösterdiği gayret, Kahramanmaraş'ın geleceği için umut vaat ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol