Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BBP’DE YENİ DÖNEM!
 Hatırlanacağı üzere, parti içinde yaşanan uyumsuzluk gün yüzüne çıkınca, BBP İl Başkanı Bilal Odunkıran ile Merkez ilçe başkanı Hayrettin Arslanhan ve ekibi görevlerinden istifa etmişler idi.

Bugün, parti binasında BBP MKYK üyesi İbrahim Alagöz’ün de (Elbistanlı – Yapalak köyünden) katıldığı toplantıda göreve yeni atanan ve partiyi kongreye hazırlayacağını söyleyen Alpaslan Kutsal, kapıyı sabahleyin çilingir marifetiyle açtıklarını söyledi.

İbrahim Alagöz, istifalar sonrası yerel gazetelerde çıkan haberleri kast ederek, aslında eski yönetimin istifası ile partide deprem yaşanmadığını, partilerinde atanmışlığın olmayıp, adanmışlığın olabileceğini belirterek, “Atanmış insanlar görev yaparlar. Arkadaşlarımız bırakıp gittiler yine de emeklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” derken, genel merkez tarafından il başkanlığına atanan Alpaslan Kutsal, görevinin şahsı ve camia adına hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.



Kutsal yaptığı basın açıklamasında; “Partimizin kurulduğu günden (1993) bu güne kadar inançla, ihlâsla, hiçbir siyasi ikbal beklemeksizin mücadele eden, çoluk çocuğumun rızkından kesip hareketin bekası için hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen tüm il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, hareketimizin müntesipleri ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Önümüzdeki süreçte il, ilçe kongrelerimizi icra edeceğiz, görkemli bir kongre yaparak 2014’deki yerel seçimlere donanımlı, inançlı, mukaddesatçı kadrolarla hazır olacağız. Geçtiğimiz günlerde yerel basında yer alan istifalarla alakalı da istifa eden arkadaşlar, il ve ilçe başkanlığından istifa etmişlerdir. Teknik olarak görev süreleri dolduğu için, zaten il ve ilçe başkan ve yönetimleri münfesih durumdaydılar. İstifa eden arkadaşlar yalnız parti üyeliği ile alakalı tasarrufta bulunmuşlardır. Şu anda tüm kamuoyunun huzurunda, il, ilçe, ocaklarımız derneklerimiz bütün mevcudiyetiyle ayaktadır” dedi.

YENİLDİK DEDİĞİMİZ ZAMAN DEĞİL,

YORULDUK DEDİĞİNİZ ZAMAN YIKILIRIZ

Merhum Galip Erdem’in bir söylemi olan “Yenildik dediğimizi zaman değil, yorulduk  dediğiniz zaman yıkılırsınız” cümlesinden yola çıkarak açıklamalarını sürdüren Kutsal, tüm imkansızlıklara rağmen, tüm meşakkatlere rağmen, fikirlerinin ve inançlarının gereği ayakta kaldıklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti, siyasi hayatımıza baktığımız zaman, iktidar olan bütün makam, mevki sahipleri partilerin iktidar zafiyeti yaşadıkları zaman mevcudiyetini koruyamadıklarını gördük. ANAP, DYP, DSP gibi iktidar olmuş, mevki ve makamlara rağmen muktedir olamadıklarını gördük. Son olarak şunu belirtmek istiyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nu, Muhsin Yazıcıoğlu yapan münhasıran şahsi kişiliğinden öte, Muhsin Yazıcıoğlu’nu Muhsin Yazıcıoğlu yapan, inandığı, mücadele ettiği, uğruna hayatını feda ettiği davasıdır. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun da hareketimizin de davası odur” diye konuştu ve yeni teşkil edecek kadrolarının camiaya hayırlı uğurlu olması dileğini tekrarladı.

Konuşmalar ve sorulara verilen cevapların ardından MKYK üyesi İbrahim Alagöz tarafından il başkanlığına atanan Alpaslan Kutsal ile, merkez ilçe başkanlığına atanan Ali Kıvrak’a (Alperen ocakları eski başkanı) görevlendirme yazıları takdim edildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol