Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN YAMAN; “ESNAFIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ!”

BEN KENDİSİNİ VEKİL OLARAK TANIMIYORUM 

Yılların sanayi esnafı ve oda başkanı Mustafa Yaman'ın açıklamaları, Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili yapılan basın açıklamasının hemen ardından geldi. Yaman, kendilerini tanımayan bir kişinin kürsüden kendileri aleyhinde konuştuğunu belirterek, "Bu memlekette bizi tanımayan insan yok? Niye gelip de bize sormuyorlar. Daha benim odamın nerede olduğunu bilmez. Üç-beş çapulcunun arasına düşüp de gidiyor. Ben onu bu memleketin vekili olarak da tanımıyorum. Gelsin, konuşalım. Kim alıp gelirse gelsin Allah'a şükür. Bizim her zaman alnımız açıktır." şeklinde konuştu.

Başkan Yaman, yapılan işin Allah rızası için yapıldığını vurgulayarak, "Biz bunu Allah rızası için yapıyoruz. Onlar Allah rızası için yapıp, insanlar kendine vekil devletin kürsüsünü işgal eden adam benim yanımda." ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar, Kooperatif Başkanı Mustafa Yaman'ın Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili yapılan basın açıklamasına cevap niteliğindeydi. Yaman, işlerini dürüstlük ve Allah rızası için yaptıklarını belirterek, her zaman alınlarının açık olduğunu dile getirdi.

BİZ DEVLETTEN KREDİ ALMADIK 

Başkan Yaman, basın açıklamasında, "Biz devletten yirmi beş kuruş kredi para almadık, kendi gücümüzle işe başladık. İnşaatımız bitmek üzereyken gelen deprem, olağanüstü bir felaketti. Yapılarımız gayet sağlamdı ancak depremin etkisiyle zarar gören çatıları yeniden teslim etmemiz gerekti. Devletimiz hemen müdahale etti, ancak bize maddi destek yerine moral destek verdiler. Ancak son olarak 25 milyon lira destek aldık, bu da bize büyük bir yardım oldu." şeklinde konuştu.

 FAHİŞ FİYATLARLA KİRAYA VERİLMEYECEK 

Yaman, depremde zarar gören iş yerleri için destek sağlayacaklarını belirtirken, bu sürecin herkesin desteğiyle atlatılacağını ifade etti. Ayrıca, kiraya verilecek iş yerlerinin sadece kendi esnafına tahsis edileceğini ve fahiş fiyatlarla kiraya verilmeyeceğini vurguladı.

Başkan Yaman, "Biz burada Allah rızası için çalışıyoruz. Herkesin desteğiyle, birlik ve beraberlik içinde bu süreci başarıyla atlatacağımıza inanıyorum." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol