banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÖZTÜRK, ‘BİZ SEÇİME HAZIRIZ!’

‘Gelecek bir gün gelecek!’ sloganı ile seçim çalışmalarına hız kazandıran, bu meselede ivme yakalayan GELECEK PARTİSİ Dulkadiroğlu İlçe teşkilat Başkanı Latif Öztürk, kendi özkaynakları ile alıp giydirdiği seçim aracı ile gidilmedik yer bırakmayacaklarını, herkesin kapısını çalıp hal hatırlarını soracaklarını, insanların gönlüne gireceklerini söyledi.

Genel Başkanlığını Millet ittifakının da en güçlü isimlerinden Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, “Genel Başkanımız sayın Davutoğlu’nun talimatları doğrultusunda sürekli sahada olacağız. İl teşkilatı ve diğer arkadaşlarımızla birlikte, ekip çalışması yaparak gönüller inşa etme inanç ve kararlılığı ile seçime hazır olduğumuzu herkese göstermek istiyoruz.” diye konuştu.

Başkan Öztürk, yakın bir zamanda basın mensupları ile bir araya geleceklerinin de altını çizerek, gelecek için umutlu ve partilerinin halkın umudu olduğunu sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol