banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ’TAN KUYBU, BALSUYU VE ÖZGÜL’E ZİYARET

 Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Ahmet Kuybu,  Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ve İstiklâl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül'ü makamında ziyaret etti.

ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NA ZİYARET

Başkan Okumuş ziyaretleri kapsamında Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Kuybu'yu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, Başkan Yardımcıları Ahmet Nar ve Ramazan Bozdoğan ile beraber Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Ahmet Kuybu’yu ziyaret ettiler.

Samimi sohbet ortamında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kuybu, “Osman Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Türkoğlu ilçesinin çehresini değiştirmek ve gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla gece gündüz demeden çalışıyor.  Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Okumuş ise, Kuybu “Başkanım esnafların kalkınması için elinden geleni yapıyor. Pandemi  döneminde çok zor günler geçiren esnafın her zaman yanında  olduğunu  gördük. Başkanımıza, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

TİCARET BORSASINA ZİYARET

Başkan Okumuş, İlçe Başkanı ve Yardımcıları ile beraber  Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’nu yeni hizmet binasında ziyaret etti.

Başkan Okumuş, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ile bir süre sohbet etti. Başkan Ahmet Balsuyu, kendisini ziyarete gelen Başkan Okumuş’a yeni hizmet binasını gezdirerek binanın detayları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Okumuş , “Ticaret Borsası Başkanı değerli sanayicimiz Ahmet Duran Balsuyu’nu ziyaret ettik. Büyük emeklerle inşaatını bitirip hemşehrilerimizin hizmetine açtığı Ticaret Borsası binasından dolayı hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Türkiye’ye örnek bir hizmet binası olmuş. Burada  şehrimiz adına güzel hizmetlere imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Balsuyu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Başkan Okumuş son olarak  İstiklâl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sami Özgül'ü makamında ziyaret etti.

Başkan Osman Okumuş ziyaretle ilgili olarak, “İstiklâl Üniversitesi Rektörümüz Prof. .Dr. Sami ÖZGÜL'ü makamında ziyaret ettik. Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nin Türkoğlu yerleşkesinde bulunan İslami İlimler Fakültesi ve Türkoğlu Meslek Yüksekokulu’nun gelişimine yönelik istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Rektörümüze teşekkür ederim.”

İstiklâl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sami Özgül ise, Başkan Okumuş’u makamında ağırlamaktan mutlu olduğunu, verimli bir sohbet gerçekleştirdiklerini  ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol