Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ TÜRKOĞLU’NU ALT VE ÜST YAPISIYLA YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

6 Şubat’ta Kahramanmaraş Merkezli depremlerde en büyük yarayı alan Türkoğlu ilçesinde hayatın normale dönmesi için yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor.

Depremin ilk günden itibaren, her daim sahada olan ve vatandaşların yaralarının sarılması için onların yardımına koşan, Türkoğlu ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Osman Okumuş, Konteyner kentlerin en kısa sürede kurulması için var gücü ile çalışırken, Köy evlerinin yapım sürecini de yakından takip ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Özbek Mahallesinde inşaatı tamamlanan ev sahiplerini teslim edilen köy evlerinden sonra, Uzunsöğüt, Yeşilyöre, Küçükimalı ve Büyükimalı Mahallelerinde yapımına başlanan köy evlerinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Osman Okumuş evlerin yapım süreci ile ilgili bilgiler aldı. 

Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş, geçtiğimiz gün  Özbek mahallesinde ev sahiplerin teslim ettiğimiz köy evlerinin aynısı Uzunsöğüt, Yeşilyöre, Küçükimalı ve Büyükimalı mahallelerimize de yapılacak. 

Köy evlerinin inşaat çalışmalarını yerinde gören Başkan Okumuş,  “Köy tipi konutlar 310 adet olup, 135 m² büyüklüğünde yapılmaktadır. Konutlar tamamlandığında içerisinde taziye evleri, okulları ve parkları olan sosyal donatılı yaşam alanları olacak. Hayırlı Olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol