Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISI YAPILDI UNUTMA SEN YOKSAN İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ İSPANYOLCA DİL EĞİTİMİ VERECEĞİZ MHP

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KARA; ‘HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Belediyesi, Başkan Hanefi Mahçiçek öncülüğünde, altyapı ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da hizmetlerine devam ediyor.

Onikişubat Belediyesi’nin başlattığı, “Bir iyilik, bir insanın dünyasını değiştirebilir...” sloganıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün Akçakoyunlu Mahallesindeki yerinde yaşlı bireylere yönelik başlatılan berber hizmet noktası faaliyetlerine başladı.

İl genelindeki 60 yaş üstü tüm vatandaşların ücretsiz olarak yararlanabileceği hizmet noktası saat 09:00 ila 16:00 arasında hizmet verecek.

Ayrıca yaşlı vatandaşların tansiyon gibi sağlık kontrollerini yapmak üzere bir tane de hemşire görevlendirildi.

Hizmet noktasında inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile birlikte berber hizmet noktasını gezen  AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu.

Onikişubat Belediyesi’nin fiziki, sosyal ve kültürel anlamda vatandaşların işlerini kolaylaştırmaya devam ettiğini belirten Başkan Kara, “Onikişubat Belediyemizin vatandaşımıza bir hizmetinin daha açılışında sizlerleyiz. Tabi belediyemiz, fiziki alt ve üst yapının yanı sıra hem sosyal hem kültürel hem de sportif manada çok ciddi derece vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmaya, onlara hizmet etmeye devam ediyor. Belediyemizin, ‘Bir iyilik, bir insanın dünyasını değiştirebilir’ düşüncesiyle 60 yaş üstü insanımızın ücretsiz olarak bakımlarının yapılacağı noktadayız. Emeği geçen başta Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.

Biz biliyoruz ki yaşından ötürü bir büyüğüne saygı gösteren birine, Rabbimiz buyuruyor ki, yaşlandığında da kendisine hizmet edecek insanlar halk eder diyor. Toplumun tüm kesimine olduğu gibi hem gençlerimize hem büyüklerimize AK Parti belediyelerinin hizmetleri noktasında hep birlikte çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sonunda vatandaşlara hijyen paketi hediye edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol