Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÖRGEL GÜNDEMİMİZ DEPREM OLACAK

1 yıl içerisinde kalıcı konutların inşa edileceğini belirten Başkan Av. Fırat Görgel, “Vatandaşlarımızın konforuna kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

Muhalefetin işlerini kolaylaştırdığını, koltuk savaşı, noter masası, kumar masası gibi çalışmalarla kendi gündemlerini oluşturmaya çalıştıklarını belirten Başkan Görgel,  14 Mayıs tarihinde bizim için, AK Parti için, ülkemiz için önemli bir seçim var. Bir yandan depremin yaralarını sararken, bir yandan da seçim gündemini takip ediyoruz.

“62 GÜN KOLAY GEÇMEDİ”

Başkan Fırat Görgel, “Bugüne kadar göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlikle bu zor günleri geride bırakacağız. Depremin karmaşasından dolayı pek fazla bir araya gelemedik. 62 gün çok kolay geçmedi, buradan Cumhurbaşkanımıza ve koordinasyonun her zaman başında olan Bakanımız Süleyman Soylu’ya şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Geçen bu süre içerisinde büyük bir toparlanma yaşadık ve bugün herkese örnek gösterebilecek bir ayağa kalkma başarısını gösterdik. İnşallah şimdi de 1 sene içerisinde kalıcı konutları inşa ederek vatandaşlarımızın konforuna kavuşmasını sağlayacağız.  Esnaflar için de konteyner çarşılar kurduk ve esnaflarımızın ticari faaliyetlerini gerçekleştirmesine vesile olduk. Bundan sonra gündemimiz deprem ve deprem yaralarını sarmak olacak” dedi.

“MUHALEFETİN SİYASETİ İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYOR”

Yaklaşan seçimler öncesinde teşkilat olarak hazır olduklarını ifade eden Başkan Görgel, “Bizler AK Parti siyasetçileri olarak bu memleketin yaralarını sarmak, deprem öncesi konforun da üzerine çıkarak daha fazla konforun sağlanması için çalışacağız. 14 Mayıs tarihinde bizim için, AK Parti için, ülkemiz için önemli bir seçim var. Bir yandan depremin yaralarını sararken, bir yandan da seçim gündemini takip ediyoruz. Allah’ın izni ile tüm hazırlıklarımız aylar öncesinde bitmişti. Bugün tüm teşkilatlarımız ile birlikte yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Muhalefet de işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Muhalefet tarafında da yapılan koltuk savaşı, noter masası, kumar masası gibi çalışmalarla kendi gündemlerini oluşturmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol