banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇEVİK, YEREL SEÇİMLER İÇİN KOLLARI SIVADI!

Gerçekleştirdiği konuşmalarla ve ziyaretleriyle adından sıkça söz ettiren Başkan Muharrem Çevik, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Genel ve milletvekilliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Başkan Çevik şimdi de yerel seçimler için kolları sıvadı.

Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız sloganıyla mahalle mahalle gezen Çevik halkın sorun, öneri ve taleplerini yerinde dinleyerek çözüm önerilerinde bulunuyor. Çalışmalarıyla da her kesimden takdir toplayan Çevik siyasete hareket getirmeye devam ediyor.

Çalışmaları ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunan başkan Çevik: "Bizler için durmak yok. Kritik dediğimiz bir genel seçimden çıktık. Şimdi de yerel seçimler için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahalle mahalle geziyor halkımızı bizzat yerinde dinliyoruz. Çözüm önerilerimizi anlatıyor, halkla istişarede bulunuyoruz. Oldukça keyifli ve bilgilendirici bir süreç geçiriyoruz. Bizi en iyi şekilde ağırlayan hemşehrilerime teşekkürlerimi iletiyorum. Zafer bizlerin olacak." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol