Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISI YAPILDI UNUTMA SEN YOKSAN İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ İSPANYOLCA DİL EĞİTİMİ VERECEĞİZ MHP

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇEVİK; KAHRAMANMARAŞ'I YÖNETMEYE HAZIRIZ

İl Başkanı Muharrem Çevik, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu liderliğinde gerçekleştirilen son başkanlık kurulu toplantısında alınan kritik kararı paylaştı: "Partimiz, yaklaşan yerel seçimlerde belde, ilçe ve il düzeyinde Gelecek Partisi logosu ve ismiyle bağımsız olarak seçimlere girecektir. Bu karar, partimizin Türkiye genelindeki demokratik misyonuna olan inancının bir yansımasıdır."

Başkan Çevik, Kahramanmaraş teşkilatının yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını şimdiden başlattığını belirterek, "En iyi adayların en iyi şekilde seçime girmesi amacıyla teşkilatlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Kahramanmaraş'ı en iyi şekilde yönetmek adına güçlü kadrolarla seçimlere katılmaya hazırız." şeklinde konuştu.

İl Başkanlığı da, yerel seçimlerde halkın güvenini kazanma amacıyla seçim sürecinde dürüst, şeffaf ve katılımcı bir politika izleyeceğinin altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol