Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇEVİK ADAY TANITIM TOPLANTISINDA

Gelecek Partisi İl Başkanı Muharrem Çevik, kendilerinin de listesinde yer aldığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adayları tanıtım toplantısına katılarak, adaylara destek verdi.

İki büyük depremle sarsılan ve yaraları sarmaya çalışan Kahramanmaraş'ta da seçim heyecanı kendisini hissettirmeye başladı. Partiler adaylarını tanıtırken, CHP de aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇEVİK DE KATILDI

Başkan Çevik de milletvekili aday tanıtım toplantısına katılan isimler arasında yer aldı.

Toplantıya ilişkin konuşan Çevik, depremin yaralarını sarmaya çalıştıklarını ancak hayatın da bir taraftan devam ettiğini söyledi.

Bu bağlamda sorumlu siyasiler olarak siyasi çalışmalara da devam ettiklerini dile getiren Çevik, "Millet ittifakı CHP milletvekili tanıtım toplantısına katıldı. Adaylara başarılar dileriz. Seçim sürecinde birlikteyiz. Hem milletvekili adayları kazanacak hem de 13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Birleşe birleşe kazanacağız." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol