banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AYDOĞAR: CUMA GÜNÜ İLK ADAYIMIZI AÇIKLIYORUZ

İl Başkanı Muhammed Aydoğar,  31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'ne Büyükşehirler başta olmak üzere bütün il ve ilçelerde kendi logo ve adayları ile gireceklerini söyledi.

Akdo Saray’da İl Yönetim Kurulu üyeleri ve basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Aydoğar, Kahramanmaraş’ta bütün teşkilatları ile seçime hazır olduklarını ifade ederek, Cuma günü ilk belediye başkan adayını açıklayacaklarını ifade etti.

Türkiye genelinde 2 büyük şehir hariç tüm il ve ilçelerde kendi logo ve kendi adayları ile gireceklerini ifade eden Başkan Aydoğar; “Kahramanmaraş’ta şu ana kadar 20’den fazla aday adaylığı müracaatı yapmak için partimize müracaat eden oldu. Fakat biz bu müracaatları almadık. Müracaat etmek isteyen arkadaşlar arasından İl Koordinasyonu  belirleyecek ve genel merkeze de o şekilde bildireceğiz.” ifadesini kullandı.

Tüm ilçe belediye başkan adaylarının 15-20 güne kadar belirlemeyi umut ettiklerini belirten Başkan Aydoğar,  30 yaş altı gençlerin yanı sıra engelli, deprem ve sel mağdurları ile şehit yakını ve gazilerden aday adaylığı başvuru ücreti almayacaklarını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol