banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ADAYI OKUMUŞ, HALKIMIZ BİZE, BİZ HALKIMIZA GÜVENİYORUZ

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş, Türkoğlu’nda bazı açılış ve etkinliklere katıldı.

Büyükşehir belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ve Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hayrullah Koz  ile birlikte Türkoğlu’nun Beyoğlu mahallesinde Orçan Aileleri Eğitim ve Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin açılışına katılan Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş, buradaki programın ardında Türkoğlu At Çiftliğinde Kısakürek aileleri tarafından düzenlenen yemek programına katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği programda konuşan Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş,  Hem Orçan Aileleri Eğitim ve Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin açılışında hem de Kısakürek Ailesi tarafından düzenlenen yemek organizasyonuna gösterilen ilgi ve alaka Türkoğlu’nun mini bir portresi olduğunu söyledi.

HALIKIMIZN CUMHUR İTTİFAKINA GÜVENLERİ TAM

Türkoğlu’nda 20 yıldır avukatlık yaptığını 15 yıldır da meclis üyeliği görevinde bulunduğunu, ayrıca da Ak Parti Türkoğlu ilçe Başkanlığı yaptığını belirten Başkan Adayı Feyzettin Okumuş,  “Düzenlenen programlara katılan insanların yüzde 90’ınını birebir tanıyorum.  Bugün burada mahalle muhtarları, STK temsilcileri, kabine temsilcileri burada, ben çok mutlu oldum, bize gösterilen ilgi ve alakadan ve destek vermelerinden çok memnun kaldım.  Hem Beyoğlu’ndaki Dernek açılışında, hem de yemek programında vatandaşların Cumhur ittifakına, Büyükşehir Belediyesine, Türkoğlu Belediyesine olan güvenleri sonsuz.” dedi.

HİZMET YAPILACAKSA BUNU CUMHUR İTTİFAKI YAPAR

Kahramanmaraş’a ve ilçelerine bir hizmet yapılacaksa bunu Cumhur ittifakının yapacağını belirten Okumuş, “Vatandaşlarımız bunun farkında, bunu da bizlere sahada, bakışları ile gülümsemeleri ile el sıkmaları ile hoş sohbetleri ile bunu bize gösteriyorlar. Bizde inşallah 31 Mart’ta koltuğa oturduğumuzda onları mahcup etmeyecek şekilde çalışacağız, bunun için ekibimizi kuruyoruz, ekibimizi oluşturuyoruz. İnşallah Büyükşehir Belediyesinin (Fırat Görgel Başkanımın) de desteği ile Türkoğlu’nu daha ileriyi taşıyacağız.” Dedi.

ŞEHİRLER VE İLÇELER BATIYA KAYAR

“Şehirlerin coğrafi yapılarında bir bozukluk söz konusu olmadığı sürece şehirler ve ilçeler batıya kayar” kayar diyen Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Feyzettin Okumuş,  “Şehrimizin de batıya kayan ilçelerinde biri de Türkoğlu. Biz inşallah bunu avantaja dönüştüreceğiz.

Her ne kadar deprem felaket olarak görülse de, biz bunu hizmetler noktasında avantaja dönüştüreceğiz. İnşallah 31 Mart’ta koltuğa oturduğumuz takdirde, hacı amcalarımızın, hacı teyzelerimizin, insanlarımızın duaları ile Türkoğlu ilçemizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum “ dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol