Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAKAN KİRİŞCİ, İSKANLA BİRLİKTE İSTİHDAMI DA GELİŞTİRMEMİZ LAZIM!

“Bu seçim diğer girdiğimiz 15 seçimden farklı. Kurumsal olarak bu seçimlerdeki kabiliyetleri ve başarısı olarak AK Parti dünyadan eşine az rastlanır bir parti.” diyen   Bakan Kirişçi, “bizim iskanla birlikte istihdamda geliştirmemiz gerekiyor” dedi.

Bakan Prof. Dr.Vahit  Kirişci “Bizim iskan konusunda çabamız var, yani sizleri önce çadıra, daha sonra konteynır kente, şimdi de kalıcı konutlara oralara yerleştirmek için çalışıyoruz. Bunu yaparsa AK Parti yapar yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar dedirterek bunları hızla bu inşaatları sürdürüyoruz, ama bir taraftan da iskanla birlikte istihdamı da geliştirmemiz gerekiyor işte bu noktada da atacağımız bu adımlar.

Bu kirli kültürü sanatı ve sahip olduğu coğrafya, bu coğrafya ile ilgili de birkaç rakam vermek istiyorum, bakınız dünyanın hiçbir yerinde %60 dağlardan %24 platodan %16'da ovadan oluşan bunun üçünü bir arada barındıran bir şehir yoktur iyi kötü dünyayı gezmiş dolaşmış birisi olarak söylüyorum ama bizim bunu mutluluğa, bunu kalkınmaya, bunu istihdama, bunun üretime, bunu ihracata, hülasa Türkiye'nin kalkınmasına mutlaka dönüştürmemizle yansıtmamız gerekiyor.” İfadesini kullandı.

BU MEMLEKETİN GÜÇLÜ VE MUTLU OLMASI LAZIM!

“Allah ne verirse hayırlısını versin. Bunlar hayırsız muhalefet” diyen Bakan Kirişçi: iftihar etmeyenler TOGG  şu anda Kültür Merkezinin önünde bizden daha çok popüretesi  var.  Şu anda TOGG’un etrafında bir yığın genç. Çünkü hayaldi gerçek oldu, imece hayaldi gerçek oldu. TCG Anadolu gerçek oldu. Karadeniz doğalgazı gerçek oldu.  “Ya bu doğalgaz Putin'in gönderdiği doğalgazdır diyor” gerçekten Allah ne verirse hayırlısını versin muhalefetin hele hayırlısının hayırlısını versin. Bunlar hayırsız muhalefetler bunlar Bu memleketin mutlu ve güçlü ülke olmasından rahatsızlık duyanlar.  Çünkü bunların ağababaları dışarıda.” dedi.

Sağlık-Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci ise, “Böyle bir programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Kahramanmaraş’ımıza ve Türkiye’mize hayırları getirmesin.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol