banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AYDOĞAR ONİKİŞUBAT İLÇESİ İBRAHİM ÇALIK ANADOLU LİSESİ'NDE OYUNU KULLANDI

Oy kullanma işleminin ardından Muhammed Aydoğar şunları söyledi: "Elhamdülillah bizler de demokratik hakkımız olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde oyumuzu kullanmış olduk. Cenabı Allah'tan seçimlerin ülkemize ve İslam alemine sağlık mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.

İnşallah başla Türkiye'miz olmak üzere İslam aleminin aydınlık yarınları beklediği şu günlerde elimizden geleni yaptık ve yaklaşık 40 günlük bir seçim kampanyası yürüttük. İnşallah onu taçlandıracağımız gün bugündü. İnşallah akşam sonuçları bekliyoruz, hayırlısı olsun.

Hayırlısını istedik, Cenabı Allah hakkımızda ne verirse hayırlısını versin dedik. Vatandaşlarımız da demokratik haklarını kullanmak için seçim merkezlerine gidiyorlar. İnşallah yarının Türkiye'sini hep birlikte daha güzel inşa edeceğiz. Allah'a emanet olun!”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol